MENU

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (17:30, Novasports2) με το απουσιολόγιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς γεμάτο. Εκτός μάχης θα μείνουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα), Τζέιμς Γκιστ (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (τραυματισμός στους κοιλιακούς).

Ακόμη, ο Σάλε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Όγκνιεν Κούζμιτς που υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό στην προπόνηση της Κυριακής (14/02), τον νεοφερμένο Έλιοτ Ουίλιαμς και τον Νίκο Παππά που δεν προπονείται με την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί ο Τζέι Αρ Χόλντεν που ανήκει στο τμήμα σκάουτινγκ των Πίστονς και ο Μπράιαν Ράιτ, ασίσταντ GM της ομάδας του Ντιτρόιτ, για να δουν από κοντά τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Παπαγιάννη.

Στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής, το Λαύριο φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (20:30, Novasports2), με τους «ερυθρόλευκους» να παρατάσσονται με απουσίες απέναντι στους νεοφώτιστους στην Basket League.

Ο Γιάννης Αθηναίου συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και θα παραμείνει εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» δεν θα προσφέρει ούτε ο Ματ Λοτζέσκι που ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη και... τρέχει να προλάβει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Αντίθετα, o Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Δημήτρη Αγραβάνη και Κώστα Παπανικολάου που ξεπέρασαν την ίωση και τη θλάση που τους ταλαιπωρούσαν αντίστοιχα.

Με απουσίες οι «αιώνιοι» κόντρα σε Απόλλωνα και Λαύριο