MENU

Αναλυτικά τι είπε ο Μπράουν:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Μου έλειψε η Ελλάδα. Ηταν το πρώτο μου σπίτι από το κολλέγιο και το απόλαυσα όσο ήμουν εδώ».

Για το αν... γουστάρει τα μεγάλα παιχνίδια: «Προσπαθώ σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Οταν ήμουν στο λύκειο οι γονείς μου έλεγαν ότι στα μεγάλα παιχνίδια πρέπει να κάνω μεγάλες εμφανίσεις. Να μην φοβάμαι. Σε αυτά τα παιχνίδια ήξερα ότι αυτή είναι η δική μου στιγμή. Ελεγα στον εαυτό μου να μην φοβάται».

Για τα δύο του παιδιά και πόσο δύσκολο είναι να παίξει παράλληλα μπάσκετ: «Δεν είναι δύσκολο να παίζεις μπάσκετ. Το πρώτο μου παιδί ήρθε στα 20 και το δεύτερο στα 22. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Οι γονείς μου με διδάσκουν να είμαι καλός πατέρας. Πολλούς μήνες είμαι μακριά από το σπίτι και μου διδάσκουν να είμαι καλός πατέρας και με αυτές τις συνθήκες, να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι είμαι καλός πατέρας και ότι είμαι μακριά τους για καλό σκοπό».

Για το ντραφτ που είχε συμμετάσχει και δεν επελέγη το 2012: «Είχα συγκεντρώσει 300 άτομα τη βραδιά του ντραφτ και ήμασταν σε εμπορικό κέντρο. Εχασα έξι ευκαιρίες να πάω σε ομάδες του ΝΒΑ, αλλά προσπαθούσα να βρω θέση στο ντραφτ και είχα μεγάλη αγωνία. Οταν δεν άκουσα το όνομά μου όμως, κατάλαβα γιατί δεν επιλέχθηκα. Πικράθηκα, αλλά με πήραν τηλέφωνο πολλές ομάδες για το σάμερ λιγκ. Μετά χάρηκα που με πήραν τηλέφωνο από το Ρέθυμνο».

Για το αν έχει όνειρο να βρεθεί στο ΝΒΑ: «Το πιστεύω ότι θα είμαι στο ΝΒΑ. Δουλεύω πολύ, θέλω να έχω υγεία και κάθε φορά που είμαι στην Ευρώπη θέλω να βελτιώνομαι. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βρω την ευκαιρία μου».

Για το λόγο που παίζει μπάσκετ: «Παίζω μπάσκετ για τα παιδιά μου. Βγάζω χρήματα για αυτούς. Λατρεύω τα παιδιά μου. Η οικογένεια είναι το παν για μένα. Δύο αγαπημένοι μου θείοι είχαν πεθάνει όσο ήμουν στο λύκειο και το κολλέγιο. Τα παιδιά είναι κίνητρο για μένα. Εχω τατουάζ τους θείους μου και τα φιλάω όποτε σκοράρω».

Για τον Παπαπέτρου, με τον οποίο γνώριστηκαν στο Τέξας: «Κάποια μέρα με είχαν πάρει τηλέφωνο στο Τέξας και μου είπαν ότι ο Πάπι (σ.σ. Παπαπέτρου) ήρθε στο Τέξας. Μου έλεγαν ότι έρχεται ένας σπουδαίος Ελληνας παίκτης. Ελεγαν ότι μπορεί να παίξει σε μεγάλες ομάδες. Από την ημέρα που τον γνώρισα γίναμε καλοί φίλοι και όταν ήρθα στην Ελλάδα με καλωσόρισε. Το τρελό είναι ότι ποτέ δεν έμαθα το μικρό του αφού όλοι τον έλεγαν Πάπι».

Μπράουν: «Παίζω μπάσκετ για τα παιδιά μου»