MENU

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

«Θα ξεκινήσω με τα ευχάριστα νέα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για την Ελλάδα με την συμμετοχή δύο Ελλήνων, των Γιάννη Αντεντοκούνμπο και Κώστα Παπανικολάου στο All Star Rising Star Challenge και την συμμετοχή του Γιάννη στον διαγωνισμό καρφωμάτων! Σίγουρα είναι ένα γεγονός όπου δείχνει ότι κάτι κάνουμε καλά ακόμα στην Ελλάδα και το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο. Μπράβο στα παιδιά που μας κάνουν κάθε μέρα και περισσότερο υπερήφανους!

Όσον αφορά στα του Ρεθύμνου, η πόλη μας έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς καρναβαλιού βλέποντας παντού μασκαρεμένους ανθρώπους, ενώ όλοι είναι σε εγρήγορση για την επόμενη Κυριακή με την παρέλαση του καρναβαλιού που θα φιλοξενήσει κόσμο από όλη την Ελλάδα! Ελπίζω μόνο ο καιρός να μην τους χαλάσει τα σχέδια γιατί πραγματικά είναι μια φανταστική εμπειρία και μακάρι να μπορέσει ακόμα περισσότερος κόσμος να έρθει να περάσει καλά και να πάρει μέρος σε αυτή την καταπληκτική γιορτή.

Όπως καταλάβατε δεν έχω γράψει πολλά για την ομάδα. Έχουμε 5 σερί ήττες και δεν με πειράζει τόσο αυτό το γεγονός, όσο ότι δεν βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιτακτική. Δεν την φοβάμαι την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει από αύριο και θα ξαναδείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε μια ομάδα που πάνω απ’ όλα ευχαριστιέται να παίζει μπάσκετ! Καλό σαββατοκύριακο να έχετε όλοι σας και καλή επιτυχία στην ομάδα μου»!

Κουμπούρας: «Επιτακτική η επιστροφή στις νίκες»