MENU

Το πολυσυζητημένο παιχνίδι Κηφισιά-Λαύριο, για το οποίο το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να επαναληφθούν τα τελευταία 27'', θα ολοκληρωνόταν στις 28/12. Όμως η ημερομηνία παρήλθε και τα 27'' δεν έχουν παιχθεί, καθώς ο ΕΣΑΚΕ δεν το έχει ορίσει. Ο λόγος; Το Λαύριο έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρει την επανάληψη των 27'' και αυτή η κίνηση δεν έμεινε αναπάντητη από την Κηφισιά, η οποία όπως αποκαλύπτει το basketblog.gr κατήγγειλε το Λαύριο στον αθλητικό δικαστή.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του πρωταθλήματος, η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια απαγορεύεται και τιμωρείται με αφαίρεση δύο βαθμών! Ετσι, ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο ζήτημα, καθώς ο αθλητικός δικαστής καλείται να αποφασίσει αν υπάρχει ζήτημα αφαίρεσης βαθμών από το Λαύριο λόγω της προσφυγής του στα πολτικά δικαστήρια.

Πλέον αναμένεται η στάση του ΕΣΑΚΕ, γιατί πρέπει να αποφασίσει για τον ορισμό μιας αναμέτρησης που όπως έχουμε ξαναγράψει ενδιαφέρει ίσως περισσότερο και από την Κηφισιά, που έχει κυνηγήσει την υπόθεση ως εδώ, τους άλλους ανταγωνιστές του Λαυρίου στην ουρά της βαθμολογίας, που παλεύουν για την παραμονή στην Α1.

Αλαλούμ και νέος «πονοκέφαλος» για το Κηφισιά-Λαύριο!