MENU

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως «είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά», στο οποίο η ΑΕΚ πάει έχοντας καλή ψυχολογία απ' τις συνεχόμενες νίκες της. Μάλιστα, ο αρχηγός της Ένωσης αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σημασία μιας τόσο δυνατής αναμέτρησης για τον ίδιο, απ' τη στιγμή που βρίσκεται στην ΑΕΚ από όταν αγωνιζόταν στη Β' Εθνική. Τέλος, στάθηκε στο πάθος και τη συγκέντρωση ως κλειδιά για τη νίκη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολυτάρχου:

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό Εμείς ερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες και θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα, για μας που παίξαμε και στην Β’ Εθνική με την ΑΕΚ, είναι μεγάλη χαρά το γεγονός ότι έχουμε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε τέτοιους αγώνες. Πλέον, έχουν καταλάβει όλοι ότι επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε κοντά μας τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από την ομάδα».Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Θα πρέπει να παίξουμε με μυαλό και καρδιά και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι η συγκέντρωση που θα δείξουμε στην άμυνα και το πάθος που θα βγάλουμε στο παρκέ και στα σαράντα λεπτά θα είναι σημαντικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Πολυτάρχου: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»