MENU

Το τοπίο στον Πανιώνιο είναι όχι απλώς μαύρο, αλλά... κατάμαυρο! Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στον πυθμένα της βαθμολογικής κατάταξης με μόλις 18 βαθμούς, ύστερα και από την ολοκλήρωση 15 αγωνιστικών στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ρεκόρ του Ιστορικού καταγράφει μόλις 3 νίκες και 12 ήττες, ωστόσο υπάρχει μία ενθαρρυντική αχτίδα φωτός που «ακούει» στο όνομα του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Ο Έλληνας γκαρντ θητεύει για τρίτη φορά στην καριέρα του στον Πανιώνιο και αυτή φαίνεται πως είναι και η κρισιμότερη. Η ομάδα της «πλατείας» δίνει πραγματική μάχη και ο 30χρονος άσος είναι το πρώτο κορμί στον πόλεμο! 

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ μοίρασε 4 ασίστ και έφτασε τον εντυπωσιακό αριθμό των 711. Επίδοση με την οποία ξεπέρασε τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ και ανέβηκε στη 12η θέση των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Και συνεχίζει...

Επιπροσθέτως ο Ξανθόπουλος και σκοράρει! Στη συνάντηση με τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχε 10 πόντους και έφτασε τους 1000 πόντους στην καριέρα του και τους 500 με τη φανέλα του Ιστορικού. 

Ποιο το αποτέλεσμα των αριθμών; Ο διεθνής γκαρντ αποτελεί το δυνατό χαρτί του Πανιωνίου στην φετινή μάχη της επιβίωσης και αναμφίβολα ο τεχνικός του συλλόγου, Κρις Χουγκάζ, ποντάρει πολλά στην εμπειρία του.

Τα φετινά «νούμερα» του Ξανθόπουλου:

H επιθετική του απόδοση ανά αγωνιστική:

Ο «πολεμιστής» Ξανθόπουλος (pics)