MENU

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει μάθει να προετοιμάζει τους πρωταθλητές ζώντας με τα προβλήματα και αντίστοιχα θα κληθεί να πράξει και ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης (29/11, 17:00) με την Καβάλα.

Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης θα είναι απόντες, πέραν των υπόλοιπων που είναι αμφίβολοι. Ο Σπανούλης «κληρονόμησε» ένα διάστρεμμα από το παιχνίδι με την Λαμποράλ και δεν θα πάει στην Καβάλα. Αντίθετα θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Απών θα είναι και ο Πρίντεζης, ο οποίος ναι μεν έχει ξεπεράσει το τράβηγμα στη μέση που αποκόμισε από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, αλλά θα μείνει εκτός για λόγους ξεκούρασης. Πρόβλημα πάντως προέκυψε και με τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος αποκόμισε ενοχλήσεις στον οπίσθιο ορθό μηριαίο και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (27/11). Παρ' όλα αυτά θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αναρρώνει μετά τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Βάσκους (σ.σ. γύρισε το πόδι του, αλλά επέστρεψε στο ματς) δεν προπονήθηκε, αλλά θα είναι στην αποστολή ώστε να δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο (28/11) και να αποφασιστεί αν θα παίξει ή όχι.

Οσο για τον Ματ Λοτζέσκι, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, καθώς δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό στον αχίλλειο.

Τέλος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα.

Γεμάτος προβλήματα και στην Καβάλα ο Ολυμπιακός (vid)