MENU

Ο Ελληνας προπονητής δήλωσε σχετικά με το ματς του Σαββάτου: «Είναι ένα παιχνίδι για μας, στο οποίο η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος, με μία ομάδα σοβαρή και με ιστορία στην Α1. Θεωρώ ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια αλλά και αδικήθηκε και αδίκησε και τον εαυτό της. Στο πρώτο κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, στο δεύτερο πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, να κάνουμε την διαφορά για να φτάσουμε στην νίκη, δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια. Χρειάζεται ψυχή και πάθος για να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης άσχετα από τα προβλήματα και από τις συνθήκες στις δύο ομάδες. Συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι με τον κόσμο να πάρουμε την νίκη και να φύγουμε από την δύσκολη φάση»

Για τις ήττες που έρχονται παρά τις καλές εμφανίσεις των Τρικάλων, τόνισε: «Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή αλλά αυτό δεν αρκεί. Πολλές φορές δεν εισπράττουμε σεβασμό από κάποιους παράγοντες αλλά και διαιτητές. Εμείς όμως κοιτάζουμε τα δικά μας τα λάθη αρκεί αυτό να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία».

Για το αν τα Τρίκαλα θα ενισχυθούν πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να κοιτάμε τριγύρω και να δούμε μετά το παιχνίδι του Σαββάτου αν χρειαζόμαστε κάτι. Αν δηλαδή απαιτείται να αποκτηθεί κάτι καλύτερο σε σχέση με τα δεδομένα της ομάδας».

Φλεβαράκης: «Πολλές φορές δεν εισπράττουμε σεβασμό»