MENU

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» την 3η αγωνιστική της Α1 (24/10, 21:00): «Πρόκειται για έναν αγώνα ειδικών συνθηκών, αφού τα ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ έχουν πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα και σημασία. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, μένοντας πιστοί στο πλάνο μας» και πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ ποιοτικούς Έλληνες και κοινοτικούς παίκτες, ενώ ενισχύθηκε με τον Χάτσερ στις θέσεις των γκαρντ και κόντρα στη Ζενίτ έδειξε καλά στοιχεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει, ο κόουτς Πρίφτης ανέφερε: «Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να βγάλουμε ενέργεια, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Η άμυνα θα είναι το κλειδί και σ’ αυτόν τον αγώνα. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι γνωστό ότι ο κόσμος μάς δίνει μεγάλη ώθηση. Είναι πολύ σημαντικό ότι είχαμε sold out δύο μέρες πριν από το ντέρμπι και είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας θα γίνει σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα».

Πρίφτης: «Ειδικών συνθηκών τα Άρης - ΠΑΟΚ»