MENU

Η ανακοίνωση του Αρη αναφέρει:

«Ο Αρης αλλάζει σε όλα τα επίπεδα. Οι στόχοι εκπληρώνονται ένας ένας, ώστε ο Αυτοκράτορας να ξαναγίνει παντοιοτρόπως μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, η νέα εικόνα του «Nick Galis Hall», τα «νέα» και σε ευρωπαϊκά πρότυπα αποδυτήρια, το ανακαινισμένο ARIS LEGEND STORE ήταν οι πρώτοι στόχοι και συνεχίζουμε. Σειρά πήρε το λεωφορείο του Αρη.

Η Αρης Κ.Α.Ε. σας παρουσιάζει το νέο, υπερσύγχρονο μεταφορικό μέσο της ομάδας. Ένα πλήρως εξοπλισμένο λεωφορείο, το οποίο παρέχει στους καλαθοσφαιριστές και το υπόλοιπο τιμ του Αρη όλες τις ανέσεις για τα ταξίδια της ομάδας. Διαθέτει ειδικό χώρο για συσκέψεις του προπονητικού τιμ την ώρα του ταξιδιού, όπως και ψυγείο, wi-fi και θέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και των ψηλότερων παικτών της ομάδας.

Ο Αρης… εγκαινιάζει το δικό του λεωφορείο επί αθηναϊκού εδάφους και μ’ αυτό η αποστολή της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, θα ταξιδέψει την Παρασκευή (16/10) για την Τρίπολη, όπου το Σάββατο (17/10, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό».

http://www.youtube.com/embed/8Z2FJJghyUs
Το... magic bus του Αρη (vid)