MENU

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη για τιν Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ ανόδου κόντρα στο Ηράκλειο. Οι «πράσινοι» κέρδισαν άνετα την ομάδα του Ηροδικού στο προπονητήριο 2 του ΟΑΚΑ και πλέον θα δώσουν διπλό τελικό απέναντι στο Ηράκλειο, στον οποίο η ομάδα με την καλύτερη διαφορά πόντων θα προαχθεί απευθείας στην Α1. Ο χαμένος θα αγωνιστεί και πάλι σε μπαράζ ανόδου με τον ΠΑΣΚΑ που φέτος αγωνιζόταν στην Α1.

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσία, με 200 φίλους των «πράσινων» να δίνουν το παρών. Στο γήπεδο ο ακραίος της ομάδας βόλεϊ ανδρών Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, καθώς και η αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» Άννα Ευαγγελάτου, οι οποίοι έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 15-17,35-25, 54-39, 71-51

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Βακλίνοβ 5, Τσίκουρας 2, Κοντογιάννης 18 (2), Ιβανόφ 16, Χρονοπούλου 10, Τουμαράς, Μαρτσάκης 20 και Σπαθής.

Ηροδικός (Λεχούδης): Μιμικός 14, Χ.Παπαδόπουλος 16, Γκατζή 2, Γ.Λεχουδής, Αραμπόγλου 5, Μπαλόγλου 2, Τσικουρέλης και Γ.Παπαδόπουλος 12.

Αποφασισμένος για άνοδο στην Α1 ο Παναθηναϊκός!