MENU

Οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού νίκησαν στον τρίτο αγώνα των "τελικών" με 85-60 τον Παναθλητικό, έκαναν το 3-0 και το... πάρτι ξεκίνησε στο "PAOK Sports Arena" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ.

Με συνοδεία Νίνο και "Παράνοια" οι Νεάνιδες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τον τίτλο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, έχοντας ετοιμάσει και τα σχετικά μπλουζάκια.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός τόνισε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Είναι η επιβράβευση όλων των προσπαθειών, όχι μόνο φέτος, αλλά μιας συνολικής φιλοσοφίας, που φέρνει σωστά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό, καθώς υπάρχουν παιδιά από κάτω που έχουν επίσης ταλέντο. Οσο για τη συμμετοχή κάποιων κοριτσιών στην πρώτη ομάδα... Είναι ο βασικός λόγος που τα παιδιά αντιμετωπίζουν έτσι τα παιχνίδια, δηλαδή χωρίς άγχος και με μια παραπάνω εμπειρία. Δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει παίκτριες στην Α1 και να έχει έναν κορμό που συμμετέχει σε μεγάλα παιχνίδια. Αυτά τα κορίτσια είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ...".

Η αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας Νεανίδων, Νικολέτα Καλούτσικου τόνισε: “Αφιερώνω την κατάκτηση της πρωτιάς στην ΠΑΟΚάρα, στις στις συμπαίκτριές μου, αλλά και τον πατέρα μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά μας. Θα πάμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το καλύτερο" ενώ ο τεχνικός διευθυντής Θόδωρος Πολυμένης συμπλήρωσε: "Πετύχαμε κάτι που είναι δουλειά χρόνων. Εμείς στηρίζουμε το τμήμα, συνεχίζουμε την παράδοση που θέλει τα τμήματα υποδομής να παίρνουν Πρωταθλήματα. Επόμενος στόχος μας είναι το Πανελλήνιο".

Ανακοίνωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέδωσε και ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην οποία συγχαίρει τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο για την επιτυχία.

Η πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων του ΠΑΟΚ αποτελείται από τις: Αν.Μούμτζη, Αθηνά Λέξα, Νικολέτα Καλούτσικου (αρχηγός), Λαμπρινή Πολυμένη, Ελισάβετ Φειδά, Ραφαηλία Στεργάκη, Κριμίλη Ιωάννα, Κατσαμούρη Χριστίνα, Ευθυμία Φίλιου, Αντιγόνη Θεοδώρου, Διαμονάκου Μαριάνθη, Τζέλου Ελενα, Μιχαηλίδου Ελενα, Μιχαηλίδου Καλλιόπη και Γενναίου Δήμητρα.

Προπονητής είναι ο Βασίλης Μασλαρινός,με συνεργάτες τους Άγγελο Αγγελίδη και Νίκο Παπαδόπουλο, τεχνικός διευθυντής είναι ο Θόδωρος Πολυμένης και γενικός αρχηγός ο Βασίλης Αγγελίδης.

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στην Εύβοια 1-5 Μαίου.

Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ οι Νεάνιδες του ΠΑΟΚ