MENU

Ένας Έλληνας στην G-League! Ο 26χρονος γκαρντ δήλωσε συμμετοχή στο draft της θυγατρικής λίγκας του ΝΒΑ και επιλέχθηκε στον 3ο Γύρο και συγκεκριμένα στο Νο. 59 από τους Wisconsin Herd.

Έτσι, η ελληνική... παρέα στο Ουισκόνσιν θα μεγαλώσει σύντομα, αφού ο Γαρμπής θα ανταμώσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίον τους συνδέει στενή φιλία από τα χρόνια του Φιλαθλητικού.

Ο άλλοτε παίκτης του Φιλαθλητικού, της Ελευθερούπολης, της Λευκάδας, του Πανιωνίου και του Αρκαδικού «κυνηγούσε» την ευκαιρία από τις ΗΠΑ, την οποία τελικά και... άρπαξε. Ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο ατομικές προπονήσεις ο Γαρμπής βρήκε το «παράθυρο» για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πλέον θα αγωνίζεται στα παρκέ της G-League.

https://twitter.com/blue_coats?ref_src=twsrc%5Etfw

Πρώτος στο G-League draft 2018 επιλέχθηκε ο Ουίλι Ριντ, που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Νετς, Χιτ, Κλίπερς και Πίστονς, ενώ στο Νο. 2 έγινε pick ο Τσινάνου Ονουάκου, που είναι γνωστός για τη «βολή κουτάλα». Επιπλέον, «ελληνικό» άρωμα είχε και η 9η θέση, με τη θυγατρική ομάδα των Φιδάλφεια Σέβεντι Σίξερς να επιλέγει τον άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, Χακίμ Ουόρικ.

https://twitter.com/hashtag/GLeagueDraft?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
Έγινε draft από τη θυγατρική ομάδα των Μπακς ο Γαρμπής!