MENU

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στη «ΝΕΑ τηλεόραση Κρήτης» και σχολίασε μεταξύ άλλων την έλλειψη προσωπικοτήτων στην Εθνική ομάδα, καθώς και την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ λόγω Ίβκοβιτς.

Παράλληλα, ο Κουκλάκης αναφέρθηκε στην «αντρίκεια» στάση του Γιάννη Ιωαννίδη και δήλωσε πως... ψηφίζει με κλειστά μάτια τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τον πάγκο της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την Εθνική ομάδα: «Η μόνη προσωπικότητα που υπάρχει είναι ο Μπουρούσης. Από τη στιγμή που σταματήσαν οι τεράστιες προσωπικότητες, όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης, και ο Ζήσης, είναι λογικό ότι θα μπεις σε μία κρίση. Ο Αντετοκούνμπο είναι ακόμη μικρώς και έχει το μείον πως έρχεται με την αμερικανική νοοτροπία του "μπαίνω, παίζω, διασκεδάζω"».

Για το ποιος θα πρέπει να κάθεται στον πάγκο της: «Πρέπει να αναλάβει χθες ο Γιαννάκης! Πιστεύως πως είναι ο μόνος προπονητής που μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο και την προσπάθειά του στην ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι ο Αγγελόπουλος έχει αρχίσει να μαθαίνει. Είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν αντέξει. Έχουμε δει και άλλους που στο δρόμο όμως τους έφαγαν. Γιατί όταν σε κάποιον χώρο υπάρχουν πολλά λεφτά, υπάρχουν και πολλά λαμόγια».

Για το λόγο της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ: «Γιατί είχα σκοτωθεί με τον Ίβκοβιτς. Έχω την άποψή μου και τη λέω. Να είναι καλά ο άνθρωπος στην σύνταξή του. Το να είσαι καλός προπονητής, δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός άνθρωπος. Θα πω πολύ επιεικώς πως είναι κακός άνθρωπος. Πίστεψε με, δεν ξέρετε ούτε τις μισές ιστορίες με τον Ίβκοβιτς. Καλώς ή κακώς, οι δημοσιογράφοι προστατεύουν το προϊόν και κάποιους ανθρώπους».

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: «Εγώ με τον Ιωαννίδη, έφυγα από την ΑΕΚ. Μού δήλωσε ευθέως, αντρίκεια πως δεν με υπολογίζει εξαρχής. Ωστόσο, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αντράκι. Εγώ εκτίμησα ότι ήρθε και συζήτησε μαζί μου».

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Κουκλάκης: «Κακός άνθρωπος ο Ίβκοβιτς, να αναλάβει χθες την Εθνική ο Γιαννάκης»