MENU

Για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι, η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπήσει για λίγες μέρες στο Costa Navarino. Μικρά παιδιά, νεαροί φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πράγματα για τα μυστικά του μπάσκετ στο πλευρό καταξιωμένων προπονητών και αθλητών.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, ηγείται φέτος του προγράμματος και μέσω social media δείχνει ανυπόμονος να υποδεχθεί στο Costa Navarino τους μικρούς του φίλους, να μοιραστεί μαζί τους τις γνώσεις και τις εμπειρίες του και κυρίως να τους δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα με την πορτοκαλί μπάλα.

Από τις 26 μέχρι τις 30 Ιουνίου, παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να βελτιωθούν ομαδικά και ατομικά και κυρίως να διασκεδάσουν: όλα αυτά υπό το βλέμμα του Τζέιμς Γκιστ που είναι έτοιμος να αφήσει τις διακοπές, να φορέσει ξανά αθλητικά και μπασκετικά παπούτσια και να βοηθήσει, ώστε η εμπειρία να μείνει αξέχαστη στους μικρούς του φίλους όπως προανήγγειλε και μέσω instagram.

Μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ, το φετινό πρόγραμμα έχουν σχεδιάσει και θα εφαρμόσουν σε τέσσερις σταθμούς προπόνησης, οι Θανάσης Γιαπλές (πρωταθλητής Κατάρ 2015 και 2016, με την Αλ Ραγιάν), Σταύρος Μυκονιάτης (ασίσταντ προπονητής στο Ρέθυμνο Aegean), Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής στην Αλ Ραγιάν και παλαιότερα πολλών ομάδων της Α1) και ο Βασίλης Σούλης (πρωταθλητής Euroleague 1997, πρωταθλητής Ελλάδας 1996 και 1997, κυπελλούχος Ελλάδας 1997, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 1995, 85 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα και νυν προπονητής ακαδημιών).

Ο Αμερικανός δημοσίευσε βίντεο στο instagram, με το οποίο απευθύνει κάλεσμα σε όλους να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino και να συμμετέχουν στο camp, συνδυάζοντας διασκέδαση, νέες φιλίες, καινούργιες εμπειρίες και ενέργεια. Το hashtag «#GistLovesTheKids» είναι ενδεικτικό του πόσο έτοιμος είναι ο Αμερικανός σταρ του «τριφυλλιού» για το καμπ που... έρχεται

Το selfie video του Γκιστ για το «Gist&Friends»