MENU

Ο 21χρονος γκαρντ-φόργουορντ φέτος είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία του Κοροίβου, ενώ η σεζόν 2015-16 θα τον βρει να ενισχύει τις προσπάθειες της Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας έχει ως εξής:

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θάνου Καμαριώτη στο ρόστερ της ομάδας. Ο αθλητής ανήκει στα Τρίκαλα BC και θα αγωνιστεί δανεικός για μια σεζόν στην Καρδίτσα. Ο Α.Σ.Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία την Κ.Α.Ε. Τρίκαλα BC, την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Θεσσαλίας.

Ο 21χρονος ύψους 2.01μ. Θάνος Καμαριώτης ξεκίνησε το μπάσκετ με τη Δόξα Δρυμού Θεσσαλονίκης, ενώ σε ηλικία 16 ετών έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τον Ερμή Λαγκαδά. Στην Α2 αγωνίστηκε για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν και το 2014 εντάχθηκε στο ρόστερ των Τρικάλων και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων και διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα, το μπασκετικό ταλέντο και τον άριστο χαρακτήρα του. Τον υποδεχόμαστε με χαρά στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Θάνος Καμαριώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που εντάχθηκα για την προσεχή περίοδο στο ρόστερ του Α.Σ.Καρδίτσας. Βρίσκομαι λίγες ημέρες στην Καρδίτσα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή που έκανα, κρίνοντας από το κλίμα στην ομάδα, την ποιότητα των παικτών και τη δουλειά που γίνεται. Για την επιλογή μου, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Χρήστου Δεληγιάννη, τον οποίο γνώρισα πέρυσι ως συμπαίκτη και αρχηγό στα Τρίκαλα. Πιστεύω στην προσπάθεια που γίνεται, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Α.Σ.Κ. να επιτύχει τους στόχους του και παράλληλα, θέλω να βελτιωθώ ώστε να επιστρέψω στην Α1 και τα Τρίκαλα πιο έτοιμος και δυνατός».

Από τα Τρίκαλα στην Καρδίτσα ο Καμαριώτης