MENU

Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία πλέον πήρε επίσημη μορφή. Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει τέσσερις ανόδους από την Α2 στην Α1. Η τελευταία φορά ήταν πέρσι, όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής της δεύτερης τη τάξει κατηγορία με την Καβάλα, ενώ προηγουμένως είχαν πανηγυρίσει την άνοδο από την Α2 στην Α1 με την φανέλα των Τρικάλων, του Γ.Σ. Λάρισας και της Ολύμπιας Λάρισας.

Το Ψυχικό αποτελεί μία από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και στο νέο πρωτάθλημα της Α2, η οποία προμηνύεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, καθώς το επίπεδο των... μονομάχων έχει ανέβει πάρα πολύ.

Η ανακοίνωση του Ψυχικού αναφέρει:

«Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Βασίλη Αγγελακόπουλο (36, 2μ03).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει ύψος 2μ03 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 κατηγορία με τη φανέλα της Καβάλας (5.5 πόντοι και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο) ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΛ, ΓΣ Λάρισας, Αιγάλεω, Ρέθυμνο και Τρίκαλα».

Για την 5η άνοδο στο Ψυχικό ο Αγγελακόπουλος