Ο Χρήστος Βασιλειάδης, διοικητικός ηγέτης στο τμήμα μπάσκετ γυναικών, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Sportshero και ανέφερε ατάκες που θα συζητηθούν κάνοντας λόγο για στήσιμο της ομάδας των νοτίων προαστίων. Για την ιστορία στο παιχνίδι εκείνο ο Σπόρτιγκ κέρδισε 73-67.
«Βοούσε ο κόσμος για το στοίχημα. Αποδείξεις δεν μπορεί να έχει κανένας αλλά κάνουν εντύπωση το κάποια αποτελέσματα και η ευρύτητα του σκορ. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Όταν αναγκάζεται η ΕΟΚ να κάνει σύσκεψη σημαίνει ότι κάποιους απασχολεί. Στο παιχνίδι με τον Σπόρτινγκ, στήθηκε κανονικά η ομάδα να χάσει! Κληθήκαμε να παίξουμε σε παιχνίδι που δεν λειτουργούσαν χρονόμετρα και όλα έγιναν με χρονόμετρα χειρός. Για να τιμήσει το πρωτάθλημα και να έχεις κύρος πρέπει να τηρούνται οι συνθήκες.
Ζητήσαμε αναβολή, συμφώνησε ο προπονητής του Σπόρτιγκ. Ο διαιτητής τηλεφώνησε σε κάποιον από την επιτροπή πρωταθλήματος που είπε ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει εκείνη την ημέρα. Από την διαιτησία κατάλαβα γιατί έπρεπε να γίνει. Κάναμε την ένσταση για τις συνθήκες. Στην έγγραφη απάντηση έλαβα ότι τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα είναι προς διευκόλυνση των ομάδων. Θα τολμούσε στην Α1 να κάνει αγώνα με χρονόμετρο χειρός; Ποιος ήταν ο άνθρωπος που μίλησε με τον διαιτητή και έδωσε την άδεια; Στο παιχνίδι αυτό ο Πρωτέας στήθηκε» τονίζει μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βασιλειάδης.