MENU

Φόργουορντ, σέντερ και οτιδήποτε χρειαστεί ο κόουτς Πέτρος Πρέκας. Η Δώρα Παντέλη θα είναι εκεί. Θα ξαναφορά την φανέλα με το «τριφύλλι». Και ως παίκτρια του Παναθηναϊκού, αναφέρει πως «ήταν η μόνη ομάδα που σκεφτόμουν ότι μπορεί και να ξαναπάω από τη στιγμή που ήμουν ελεύθερη. Οτι μπορεί και να ξαναβρεθώ εκεί. Αυτό ήθελα να γίνει και έγινε. Nα ξαναζήσω την ατμόσφαιρα των οπαδών της ομάδας. Οταν είσαι αντίπαλος... χαζεύεις να τους κοιτάζεις πόσο παθιάζονται. Εκανα έτσι και το χατίρι του πατέρα μου, που είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου».

Αυτά τόνισε η πρώην φόργουορντ του Πρωτέα Βούλας (τότε που είχε την ατυχία με τραυματισμό στον χιαστό), του Αστέρα Εξαρχείων, του Ελληνικού και του Αθηναϊκού, μέσα από την συνέντευξή της, στο SDNA. Το αν θα συμπέσει και πάλι με την διοίκηση που, αποχωρώντας από τον Αθηναϊκό, ενδεχομένως αναμιχθεί με τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Για πολλούς, βέβαια, διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα.

Η 27χρονη, Δώρα Παντέλη, λοιπόν, ετοιμάζει πολλά... δώρα-εκπλήξεις προς τον κόσμο του «τριφυλλιού», όχι μόνο με το όμορφο παρουσιαστικό της, που θα «κλονίσει» τα θεμέλια της Λεωφόρου, αλλά και με τις μπασκετικές αρετές της. Το εξήγησε άλλωστε: «Λατρεύω το μπάσκετ. Ηθελα να είμαι σε μία ομάδα με ρόλο, μέρος ενός συνόλου κι όχι ως μονάδα απλά να πάω κάπου να κάνω τον ήρωα. Ας παίζω και πέντε λεπτά, αρκεί να ήμουν σε ομάδα με οργάνωση, καλό τιμ, να προπονούμαι σκληρά και να έχουμε κοινό στόχο. Την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να επιστρέψει στην πρωτιά και αυτό θα επιδιώξουμε». Στο σημείο αυτό να σάς πούμε πως η Παντέλη, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των «πρασίνων», θα παρουσιαστούν επίσημα, όταν θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ. Επονται, εξάλλου, νέες μεταγραφικές κινήσεις και ειδικά στο ζήτημα της ξένης και της κοινοτικής.

Οσο για την ίδια την Δώρα, που ταυτόχρονα με το μπάσκετ, ασχολείται ως υπεύθυνη σε σχολείο, διδάσκοντας τα μυστικά της λογοτεχνίας, αλλά και της γυμναστικής, τα ντέρμπι «αιωνίων», που έρχονται μέσα στη χρονιά με τον Ολυμπιακό «μόνο καλό μπορούν να κάνουν στο άθλημα μάς. Θα υπάρχει μεγαλύτερη προβολή, πια. Αλλά το σκεπτικό του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει. Ολοι, θα περιμένουν -ουσιαστικά- αυτά τα ματς μέσα στη σεζόν, όπως συμβαίνει και στο αντρικό. Ο πήχης των προσδοκιών ανεβαίνει».

Δεν ξέχασε και την Εθνική Γυναικών, η δυναμική μπασκετμπολίστρια, που είχε κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής για την κλήρωση του τζόκερ, επισημαίνοντας: «Ο,τι κατάφεραν τα κορίτσια είναι εκπληκτικό και σίγουρα άξιζαν να βρεθούν ακόμη πιο μακριά στην διοργάνωση. Η Δημητράκου με την Καλτσίδου σήκωσαν μεγάλο επιθετικό βάρος, όλες έδωσαν τα πάντα και η ομάδα έδειξε ότι δικαιούται να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες μέρες». Να προσθέσουμε, κλείνοντας, πως στην καθημερινότητα της πρωταγωνίστριας της ιστορίας μας χωράει και το διάβασμα για το μεταπτυχιακό στην διοίκηση επιχειρήσεων, πάντα σε άμεση συνάρτηση με μία μπάλα του μπάσκετ ανά χείρας.

Η Παντέλη με... τα Δώρα (pics)