MENU

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρη αλλά και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, τόνισε ότι είναι σε καλό δρόμο το θέμα της δημιουργίας του νέου γηπέδου, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση του μπασκετικού τμήματος, για το χρονοδιάγραμμα για τα ban, για τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ενώ τόνισε πως αν κάποιος πλέον προσβάλει την ομάδα, θα ακολουθείται η νομική οδός.

Μεταξύ άλλων ανέφερε σε συνέντευξή του:

Για τα χρέη άνω των 35 εκατομμυρίων ευρώ που διαγράφηκαν για τον Α.Σ:

«Ακούω και εγώ όσα λέγονται και γράφονται και καλό θα ήταν να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα, καταρχήν πρόκειται για μία ιστορία η οποία ταλαιπώρησε τον Άρη για 12 χρόνια και παραπάνω, η πραγματική διάσταση και ονομασία της κατάστασης που προέκυψε εκείνη την εποχή είναι τα εν μέρη πλαστά τιμολόγια. Πρόκειται για μία κατάσταση χωρίς κάποιο κεφάλαιο ή αλλιώς πραγματικό χρέος, ήταν όλα πρόστιμα , πέναλτι, τόκοι και προσαυξήσεις την εποχή των μνημονίων. Το ελληνικό δημόσιο δεν έχασε ούτε ένα ευρώ από αυτή τη υπόθεση, τα χρήματα του τα πήρε όλα και με το παραπάνω από τους λήπτες, απλά ταλαιπώρησε τον σύλλογο για 12 χρόνια βάζοντας του αυτά τα τρελά πρόστιμα όπως πρόβλεπαν φυσικά εκείνη την εποχή οι εγκύκλιοι του υπουργείου οικονομικών. Όλα αυτά τα χρόνια δεν βγήκε κανείς από τον Ερασιτέχνη να μιλήσει και να πεί οτι όλη αυτή η κατάσταση είναι άδικη και ότι κρατά όμηρο έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Όλες οι διοικήσεις όμως από το 2013 και έπειτα κατέλαβαν ορισμένες προσπάθειες κάνοντας κάποιους διακανονισμούς και προσφυγές αλλά και δικαστήρια όσον αφορά διάφορα προβλήματα που είχανε προκύψει από εκείνον τον έλεγχο, κάποια από αυτά τα δικαστήρια κερδήθηκαν κάποια άλλα απορρίφθηκαν. Έτσι, φτάσαμε στον Δεκέμβριο του 2019 όπου είχε κάνει ο Α.Σ. μία προσφυγή στα αστικά δικαστήρια η οποία και απορρίφθηκε λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου . Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, το Ιανουάριο του 2020 ο Γιώργος Γιαννόπουλος μου είπε να πάμε στο διοικητικό εφετείο βασιζόμενοι σε έναν νόμο που υπήρχε για όλες τις εταιρείες και ήταν πεπεισμένος πως εκεί ο Άρης θα βρει το δίκιο του, εγώ τότε του απάντησα πως είμαστε διατεθειμένοι να πάμε και μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο για να αποδείξουμε πως έχουμε δίκιο μην λαμβάνοντας καθόλου υπόψη το κόστος όλων αυτών των δικαστηρίων. Τελικά εκεί και προσφύγαμε και ήρθε η δικαίωση μετά από δύο χρόνια, το ελληνικό δημόσιο δεν έχει κάνει τίποτα προκειμένου να βοηθήσει σε αυτή την απόφαση η οποία στηρίχθηκε και ήταν αποκλειστικά του διοικητικού εφετείου στο οποίο όλες οι εταιρίες και όλοι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να προσφύγουν εάν αδικούνται από το ελληνικό κράτος και έτσι κάναμε και εμείς. Όσες φορές είχαμε ζητήσει πολιτική παρέμβαση δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα επομένως δεν είχαμε καμία βοήθεια από κανέναν , κανείς δεν μας έδωσε το παραμικρό, ότι καταφέραμε το καταφέραμε μόνοι μας».

Για το τι εξελίξεις υπάρχουν στο κομμάτι του νέου γηπέδου:

«Εννοείται πως ο Α.Σ Άρης είναι αυτός που κινεί όλα τα νήματα στην υπόθεση του νέου γηπέδου γιατί είναι αυτός που διαθέτει την μεγάλη ακίνητη περιουσία στο κέντρο της πόλης την οποία ζητά να ανταλλάξει με το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να μπορέσει να φτιάξει το νέο του γήπεδο. Επομένως ο Ά.Σ είναι ο πολύ μεγάλος παίκτης σε αυτή την ιστορία η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 όταν και είχαμε μία πρώτη κουβέντα με τον Πάρη τον Μπίλια και με τον Τάκη τον Δούμα μου είπαν την ιδέα τους, η οποία και μου άρεσε. Το θέμα προχώρησε αρκετά και πλέον έχουμε φτιάσει σε ένα σημείο όπου εμείς περιμένουμε από την κυβέρνηση να πάρει την απόφαση σχετικά με την ανταλλαγή των ακινήτων , εφόσον βέβαια πρώτα μπει ανεξάρτητος εκτιμητής για να δει εάν η συγκεκριμένη πρόταση συμφέρει το ελληνικό δημόσιο. Εμείς πιστεύουμε ότι συμφέρει 100% το ελληνικό κράτος να το προχωρήσει για πάρα πολλούς λόγους και όσον αφορά την αξία των δύο ακινήτων αλλά από οικολογικής άποψης με την συγκέντρωση του πρασίνου που θα υπάρχει στο κέντρο της πόλης. Από εδώ και πέρα πλέον είναι ξεκάθαρα κυβερνητικό το θέμα, τον ανεξάρτητο εκτιμητή που θα έρθει θα τον πληρώσει ο Άρης, μιλώντας με τον Καρυπίδη μου είπε ότι θα αναλάβει ο ίδιος του το κόστος οπότε πλέον δεν απομένει κάτι άλλο να γίνει από την πλευρά του Άρη».

Για το πως γίνεται βουλευτές να διαβεβαιώνουν οπαδούς άλλων ομάδων οτι το γήπεδο του Άρη θα καθυστερήσει:

«Οι πολιτικοί κάνουν την πολιτική τους , ο καθένας είναι υπεύθυνος γι αυτά που λέει εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και το δικό μας μέλλον , οι επαφές που έχουμε με την κυβέρνηση είναι σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, ίσα ίσα που πιστεύω ότι το project του Άρη μπορεί να προχωρήσει πιο γρήγορα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα κόλλημα σχετικά με την έκταση, αν υπάρξει υπεύθυνη για να το λύσει θα είναι η ελληνική πολιτεία όπως έχει κάνει και για άλλα γήπεδα».

Για το αν το δημόσιο θα έχει κάποιο ποσοστό κέρδους από το καινούριο γήπεδο του Άρη :

«Η θέση του Α.Σ είναι ξεκάθαρη, εμείς έχουμε ένα ακίνητο στο κέντρο της πόλης το ανταλλάζουμε για ένα άλλο εκτός αυτής προκειμένου να φτιάξουμε ένα γήπεδο το οποίο θα είναι ξεκάθαρα ιδιοκτησία του Α.Σ. Αναγκαστικά θα υπάρχουν και άλλες εγκαταστάσεις γύρω από αυτό γιατί ο επενδυτής που θα βάλει τα χρήματα θα έχει και κάτι να πουλήσει προκειμένου να βγάλει ένα ορισμένο κέρδος. Όμως και στην περιοχή που είναι τώρα το Κλεάνθης Βικελίδης θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος όπου θα είναι τα γραφεία αλλά και ένα μουσείο γιατί μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για μια ιστορία 70 χρόνων».

Για το αν υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας στο θέμα της χρηματοδότησης:

«Oι χρονικοί ορίζοντες στην Ελλάδα έτσι όπως λειτουργούν οι κυβερνήσεις δεν μας επιτρέπουν να τους προσδιορίσουμε. Αν σκεφτεί κανείς ότι η ΑΕΚ έχει μείνει 20 χρόνια χωρίς γήπεδο και Παναθηναϊκός 16 καταλαβαίνει πολλά. Πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί σχετικά με το timing. Σχετικά με την χρηματοδότηση από οτι φαίνεται και με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού υπάρχουν άνθρωποι που ρωτούν και εκδήλωσαν ενδιαφέρον αλλά φυσικά και ο Καρυπίδης που είναι διατεθειμένος να βοηθήσει».

Για το ποια είναι η σχέση της ΠΑΕ με τον Α.Σ :

«Είναι μία πολύ καλή σχέση, στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό , βοηθάει σε πάρα πολλά πράγματα ο Α.Σ την ΠΑΕ, στην περίπτωση Ντουρμισάι για παράδειγμα με πρωτοβουλία Α.Σ υπήρξε συνάντηση με τον Γεραπετρίτη και τον Δημητριάδη. Όταν προκύπτουν θέματα και βάλλεται ο Άρης ποτέ δεν αφήνουμε την ΠΑΕ μόνη της, έχουμε μια καλή σχέση και γίνεται ολοένα και καλύτερη με τον καιρό».

Για το πως διαχειρίστηκε ο Ερασιτέχνης το θέμα της δολοφονίας του Άλκη:

«Ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή, μας έχει κοστίσει πάρα πολύ, ο Α.Σ. είχε πάρει τις περισσότερες πρωτοβουλίες γι αυτό το κομμάτι. Αυτή τη στιγμή αναμένουμε την τελική πρόταση της ανακρίτριας και έχει κάνει ο κ. Κόυγιας αίτημα η δίκη να γίνει στην Αθήνα οπότε περιμένουμε και αυτή την απόφαση».

Για τις απειλές προς τον Ουίλιαμς:

«Στείλαμε το θέμα στον εισαγγελέα, τον κάλεσε, έκανε κατάθεση και η απόφαση αυτή είναι τώρα στην εισαγγελία. Ο Α.Σ. δεν αφήνει τίποτα και κανέναν ποτέ να εξευτελίσει και να χλευάσει τον Άρη».

Για τις δηλώσεις του Μπέου:

«Τον σέβομαι, είναι δήμαρχος του Βόλου αλλά αναφέρθηκε με έναν προσβλητικό χαρακτηρισμό προς τον κόσμο του Άρη. Για να το ξεκαθαρίσουμε ότι από εδώ και πέρα όποιος και αν είναι αυτός είτε είναι παράγοντας, είτε είναι δήμαρχος ή βουλευτής και χρησιμοποιεί αυτόν τον προσβλητικό χαρακτηρισμό για τον κόσμο του Άρη να ξέρουν ότι όλοι θα πηγαίνουν στο δικαστήριο και θα γίνονται μηνύσεις, κανείς δεν θα ξαναπροσβάλει τον λαό του Άρη. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα γίνει όμως από εδώ και πέρα σταματάμε , όλοι πλέον θα πηγαίνουν στα δικαστήρια».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μπασκετικός Άρης στο οικονομικό κομμάτι:

«Έχουν μειωθεί σημαντικά τα νούμερα πιο αναλυτικά θα τα πούμε στην συνέντευξη τύπου αφού λυθεί το θέμα με την αδειοδότηση. Επίσης, να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι έχει τελειώσει σχεδόν το θέμα μες την προαδειοδότηση του Άρη και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και από τον ΕΣΑΚΕ. Θα έπρεπε να είχαμε κλείσει αυτό το θέμα από τις 14 Ιουνίου αλλά για κάποιες λεπτομέρειες μείναμε εκτός, όμως η αδειοδότηση έχει τελειώσει και μόλις ανακοινωθεί θα κάνουμε μια συνέντευξη τύπου που θα πούμε με λεπτομέρειες τα νούμερα σχετικά με τα έσοδα και έξοδα της ομάδας. Είναι γενικά μία καλή κατάσταση, τα χρέη μειώνονται, η ομάδα είναι αξιοπρεπής κάνει καλούτσικες χρονιές για ένα σουτ φέτος χάσαμε την έκτη θέση, θα ήμασταν εμείς τώρα στην θέση του Προμηθέα. Θέλουμε άλλα δύο χρόνια για να είμαστε σε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση και φυσικά εάν πετύχουμε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τα χρέη στο δημόσιο θα είμαστε πολύ καλά. Μετά από δύο σεζόν θα έχουμε ηρεμήσει δεν θα έχουμε προβλήματα με ban αλλά αυτό χρειάστηκε πάρα πολύ δουλειά, χρήματα και τρέξιμο για να γίνει».

Για το αν υπάρχει κάποια συζήτηση για χρηματοδότη:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, ψάχνουμε να βρούμε κάθε μέρα. Στη συζήτηση που είχαμε στον ΕΣΑΚΕ τοποθετήθηκε ο Αγγελόπουλος ο πρόεδρος της ΑΕΚ που είπε ότι ψάχνει τρόπους να απεμπλακεί αλλά είναι τόσο άρρωστο το κλίμα στο μπάσκετ που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μεγάλος χρηματοδότης για τις ομάδες. Υπήρχε μία περίπτωση για μία σημαντική εταιρεία η επένδυση της οποίας όμως δεν προχώρησε, εχθές άκουσα ότι κάτι πάει να γίνει, μακάρι να προχωρήσει».

Για το πόσοι άνθρωποι βοήθησαν στο να συγκεντρωθούνε χρήματα φέτος:

«Βοήθησαν πάρα πολλοί, φέτος έχουμε δώσει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο και αν σκεφτεί κανείς οτι είχαμε τηλεοπτικό 165.000, εισιτήρια κάτω απο 100.000και διαρκείας πάλι κάτω από 200.000 καταλαβαίνεις το πόσοι άνθρωποι βοήθησαν, και ο Αχιλλέας και η ομάδα Μεταξά με ένα σεβαστό ποσό για την εποχή μας αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι που βοηθάνε πάντα τον Α.Σ».

Για την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική σεζόν:

«Υπάρχουν κάποιοι χορηγοί οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για την έξοδο στην Ευρώπη και με βάση αυτή τη βεβαιότητα είπαμε να συμμετέχουμε στο FIBA Europe Cup. Θεωρούμε ότι οικονομικά με την έξοδο μας στην Ευρώπη όπως το είδαμε με τον Αχιλλέα, δεν θα μπούμε μέσα .Αγωνιστικά θα κερδίσουμε γιατί οι παίκτες θα έχουν καλύτερο ρυθμό συνήθως και οι ξένοι θέλουν λιγότερες προπονήσεις και πιο πολλά παιχνίδια οπότε αγωνιστικά θα βγούμε κερδισμένοι. Οικονομικά πιστεύουμε ότι δεν θα μπούμε μέσα αλλά και αυτό να γίνει ο κόσμος θα το μάθει».

Για τους στόχους του Άρη σε αυτή τη διοργάνωση:

«Όταν αποφασίστηκε να παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση είπα σε όλους οτι πάμε με στόχο να το πάρουμε βέβαια το έχουνε πάρει και ομάδες μεγάλα μπάτζετ αλλά εμείς είμαστε ο Άρης και στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε».

Για το αν θα υπάρχει αυξημένο μπάτζετ:

«Θα έχουμε ελαφρώς πιο αυξημένο μπάτζετ γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που θα στήριζαν την ευρωπαϊκή έξοδο θα στηρίξουν και το FIBA Europe Cup. Πάλι όμως θα κινηθούμε στο ίδιο μοτίβο, συντηρητικά, νεανική ομάδα με αθλητικούς παίκτες, κίνητρο, στόχους και με νοοτροπία νικητή να παλεύουμε όλα τα μάτς. Πιστεύω να έχουμε πάλι καλή χημεία όπως και πέρυσι και να μας βγει».

Για το χορηγικό κομμάτι και την συμφωνία με την Watt+Volt:

«Η συμφωνία με την Watt+Volt είναι ότι φέτος θα είναι στο σορτσάκι οπότε απελευθερώνεται η φανέλα μπροστά και θα έχουμε άλλο χορηγό. Υπάρχει κάτι προχωρημένο αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή θα μας δώσει όμως μία μεγάλη ανάσα όπως επίσης και η φορολογία των στοιχηματικών παιχνιδιών . Το νέο εμπορικό τμήμα έχει κάνει δουλειά οι άνθρωποι που το τρέχουν είναι πολύ οργανωμένοι και επαγγελματίες οπότε πιστεύω πως θα έχουμε αύξηση των χορηγιών φέτος».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο την επόμενη σεζόν:

«Tην προηγούμενη φορά είχαμε κάνει πολύ μεγάλη φασαρία για το πως αποφασίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ να κατανεμηθεί το τηλεοπτικό. Οι μόνοι που μειοψηφήσαμε είμασταν εμείς και ο ΠΑΟΚ, ψηφίστηκε όμως τελικά και μοιράστηκε κατά αυτόν τον τρόπο. Για να πας μόνος σου σε ένα κανάλι πρέπει να πάει και μία δεύτερη ομάδα γιατί δεν γίνεται το κανάλι αυτό να δείχνει αγώνα μπάσκετ κάθε 15 μέρες , αυτή τη στιγμή άλλη ομάδα δεν υπάρχει. Για να πάμε όλοι μαζί θα πρέπει το τηλεοπτικό να μοιραστεί ανάλογα με την αξία και την λάμψη που δίνει η κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα, την ιστορία, τον κόσμο της αλλά και τους τίτλους. Αυτό έχει συμφωνηθεί δεν έχει υπογραφεί ακόμη βέβαια αλλά δεν νομίζω να στραβώσει κάτι. Θεωρώόοτι στο νέο τηλεοπτικό ο Άρης θα πάρει αυτό που του αναλογεί».

Για το ισχύει με τα εισιτήρια διαρκείας:

«Νωρίς φέτος και εμείς θα ανακοινώσουμε τα διαρκείας μετά την συνέντευξη τύπου. Οι τιμές πέρυσι ήταν πάρα πολύ καλές ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Φέτος θα πάμε στην ίδια λογική, ο κόσμος του Άρη μου ζήτησε και από την επόμενη εβδομάδα κιόλας θα το δω, να έχει τη δυνατότητα δόσεων γιατί υπάρχουν πολλοί που ζορίζονται. Είναι επίσης πιθανό να κάνουμε πακέτο διαρκείας ξεχωριστά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια προκειμένου και να έχει έσοδα η ομάδα αλλά και να έχει και κόσμο στο γήπεδο».

Για την ανανέωση Καστρίτη:

«O Καστρίτης έκανε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια πέρυσι, κράτησε την ομάδα, δούλεψε πολύ με χαμηλό μπάτζετ είμαστε ευχαριστημένοι και από προπονητική αλλά και από ανθρώπινη πλευρά. Συμφώνησε και ο ίδιος να ανανεώσει και πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά».

Για το συμβόλαιο του Νετζήπογλου:

«Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει μία συνάντηση αφού γυρίσει πρώτα από την εθνική νέων και ξεκουραστεί. Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, να συναντηθούμε και αν μπορέσουμε να το ανανεώσουμε. Είναι περιουσιακό στοιχείο του Άρη πρέπει όμως φέτος να κοιτάξουμε την ανανέωση του συμβολαίου του, γνωρίζω ότι τον παρακολουθούν κάποιες ομάδες και δέχτηκα τηλεφώνημα από τρίτη ομάδα που ήθελε να τον εντάξει το δυναμικό της αλλά είπα ότι δεν το συζητάμε για φέτος».

Για το αν είναι στόχος του Άρη να έχει δικά του παιδιά στην πρώτη ομάδα:

«Είναι στόχος του Άρη και το έχουμε ξανακάνει και με τον Μποχωρίδη και με τον Βεζένκοφ, μας αρέσει πάρα πολύ, θέλουμε να το κάνουμε και με τον Όμηρο ,να τον στηρίξουμε και να τον εμφανίσουμε στο μπασκετικό στερέωμα».

Για την αντιμετώπιση που είχε ο Άρης από την ΕΟΚ:

«Βλέπουμε την προσπάθεια που κάνει η νέα ΚΕΔ, στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την διαιτησία αλλά δεν έχουν τα υλικά και τους το είπα από την πρώτη συνέλευση. Υπάρχει πρόβλημα με τους διαιτητές που παίζουν, δεν είναι καλοί θέλουν χρόνο για να φτιάξουν νέους διαιτητές. Εκεί εντοπίζω εγώ το πρόβλημα και οι ίδιοι τους το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Οι διαιτητές που σφυρίζουν τώρα δεν έδωσαν στον Άρη καμία νίκη, δεχτήκαμε μάλιστα πολλές επιθετικές δηλώσεις από αντίπαλους προπονητές ότι ο Άρης παίζει στο όριο του φάουλ. Ο Άρης έπαιζε πέρυσι ένα πολύ καλά στημένο αμυντικό παιχνίδι με χέρια πάνω στη μπάλα, δεν σημαίνει ότι είναι φάουλ αυτά».

Για το αν θα μπορέσουμε να δούμε του χρόνου διαιτησίες 50-50 από την ΚΕΔ:

«Εξαρτάται από την δουλειά που θα κάνει η ΚΕΔ, από τις σχολές διαιτητών , προπονήσεις, εκπαίδευση , φυσική κατάσταση όλα αυτά δηλαδή που χρειάζονται για να γίνει ένας καλός διαιτητής και φυσικά πάνω από όλα να έχουν προσωπικότητα και να μην είναι ευάλωτοι σε έδρες και πιέσεις».

Για το αν μπορεί ο Άρης να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο αύριο του μπάσκετ:

«Και παλαιότερα στον ΕΣΑΚΕ είχαμε πολύ ισχυρή παρουσία, εγώ ήμουν αντιπρόεδρος και τα είχαμε μια χαρά δρομολογημένα όλα, την εποχή Λάσκαρη είχαμε μεγάλη ευκαιρία να έχουμε στον ΕΣΑΚΕ σημαντικό ρόλο όμως ξαφνικά με βγάλανε από εκπρόσωπο και μπήκε ο Παπακυριάκης. Τώρα ξαναεμφανιστήκαμε, παλεύουμε, μειοψηφούμε κάποιες φορές . Είμαστε ξεκάθαροι στον δρόμο που ακολουθούμε, δεν παρεκκλίνουμε ούτε τακτικές ακολουθούμε λέμε πάντα αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για το μπάσκετ και τον σύλλογο. Στην γενική συνέλευση που εμείς την καλέσαμε για να επικαιροποιηθεί ο κανονισμός γιατί δεν γίνεται να συνεχιστεί και έχουμε να προτείνουμε και λύσεις.

Για την στάση του Λιόλιου απέναντι στον Άρη:

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε πολύ καλά πράγματα για τον Άρη, έκανε τεράστια προσπάθεια και μπράβο του και η FIBA και η ΕΟΚ αναγνωρίζουν ότι ο Άρης είναι στον σωστό δρόμο. Έκανε όμως λάθος κινήσεις σχετικά με την επιμονή του για τις wild card το οποίο όμως δεν χρειαζόταν, θα δούμε πως θα πάει, εμάς η πρόταση μας προς τον ΕΣΑΚΕ ήταν ο νέος διάλογος με την ΕΟΚ για να προχωρήσουμε όλοι μπροστά για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Τέλος, για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα ban :

«Φυσικά και υπάρχει, πρέπει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να έχουν κλείσει οι δύο περιπτώσεις Μάρμπλ και Γιάνκοβιτς, έχουμε κάνει την πρόταση μας στην FIBA περιμένουμε αυτή την εβδομάδα την απάντηση τους, πρέπει να τα διακανονίσουμε. Έχει προσφύγει και ο Γκετσεβίτσιους με ένα μικρό ποσό αλλά νομίζω ότι θα τον προλάβουμε πριν να γίνει ban».

*Οι δηλώσεις είναι από το Yellow Radio 101.7.

Αρβανίτης: «Το project του Άρη για το νέο γήπεδο μπορεί να προχωρήσει γρήγορα»
EVENTS