Ο Ουσμάν Κρουμπάλι επέστρεψε στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν, για λογαριασμό της Λάρισας, όμως δεν θα μείνει στη χώρα μας ως το τέλος της σεζόν. Κι αυτό γιατί οι εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες.
Ο άλλοτε παίκτης του Λαυρίου και του ΠΑΟΚ θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του άμεσα. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, για λογαριασμό της Ανδόρρα.
Η ομάδα της Βαρκελώνης αναζητούσε έναν ψηλό για να θωρακίσει την φροντ λάιν της και η περίπτωση του Κρουμπάλι ξεχώρισε. Το deal βρίσκεται στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα κλείσει άμεσα.
Φέτος άλλωστε πραγματοποιεί μια άκρως παραγωγική σεζόν με 9,8 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 27 λεπτά παρουσίας στο παρκέ, ενώ στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», ήταν εντυπωσιακός, μετρώντας 16 πόντους και 16 ριμπάουντ στη νίκη των Θεσσαλών με 77-71.
Έτσι, η Λάρισα για δεύτερη διαδοχική σεζόν αναμένεται να χάσει παίκτη της μεσούσης της σεζόν, καθώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Τζέιμς Ουέμπ μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Μούρθια.