MENU

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αναμενόταν άλλωστε. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες απουσίες, εμείς είχαμε κάποια θεματάκια. Αμφότεροι προερχόμαστε από ένα κακό ξεκίνημα, διαφορετικού είδους βέβαια. Έτσι το παιχνίδι, έπρεπε να κερδηθεί και για τις δύο ομάδες. Δυστυχώς το τρίτο δεκάλεπτο, δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε,  ο ΠΑΟΚ βγήκε πολύ δυνατά, νομίζω ήταν καθοριστικό σημείο. Πίεσε πάρα πολύ, τώρα δεν ξέρω αυτό το όριο του φάουλ το γνωστό. Δεν θέλω να μείνω εκεί σημασία έχει ότι δεν ανταπεξήλθαμε στην πίεση αυτή, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουμε και στην επίθεση και ν αναγκαστούμε να κυνηγήσουμε από το σημείο και μετά. 

Έχουμε κάποιες επιλογές, δυστυχώς όμως τα τελευταία λεπτά και αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια τα επίσημα. Πλην του Ντάγκλας, δεν έχουμε την εμπειρία, που χρειάζεται ώστε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις και να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δουλέψου, έχουμε θεματάκια όπως προείπα που πρέπει να δουλέψουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, η δουλειά συνεχίζεται και πάμε στο επόμενο παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εύχομαι καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη και για εμάς πιστεύω πως πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στις λεπτομέρειες στο τέλος κάποια στιγμή πρέπει να έρθει το παιχνίδι στα χέρια μας».

Όσον αφορά την σύντομη εμφάνιση του Γούλριτζ και αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα: «Δεν έχει θέμα τραυματισμού, αλλά δεν λειτουργεί μέσα στην ομάδα. Έχουμε ένα σκεπτικό και φτιάξαμε μια ομάδα με τρεις παίκτες έμπειρους και οχτώ νέους. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε όρια, η ομάδα έχει τις ανάγκες της. Το διάστημα που ο ΠΑΟΚ έκανε το come-back, ήταν μέσα ο Γούλριτζ και ο Τέιλορ. Δημιουργήθηκε ένα κενό στην άμυνα, έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, δεν μπορούν να καταλάβουν την αμυντική τακτική. Δεν έχω παράπονο όσον αφορά την συμπεριφορά τους, την δουλειά τους και τον χαρακτήρα τους. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να καταλάβουν την αμυντική τακτική, είναι στο πάνω-κάτω, δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ελλάδα τέτοιο παιχνίδι. Θέλουμε να τρέξουμε μεν αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το οργανωμένο. Θα σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε βάση των δυνατοτήτων μας».

Για το αν χρειάζεται αλλαγές η ομάδα: «Ο Ντάνιελς ήταν μια αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο παίκτης που έφυγε και πήγε στον Άρη, ήταν η απόφαση του. Είχαμε μια εβδομάδα καθυστέρηση και ήθελε να φύγει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και φέραμε τον Τρέβις που νομίζω είναι καλή περίπτωση και μας βοηθάει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν παίκτη που να μας βοηθάει πραγματικά και τότε θα προχωρήσουμε. Στη θέση του Γούλριτζ».

Για την ολιγόλεπτη παρουσία του Γούλριτζ: «Το είπα, σηκώθηκε να τον βάλω, μιλούσαμε και κοιτούσε αριστερά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον βάλω. Προσωπικά όλα τα χρόνια δίνω τουλάχιστον δύο θέσεις, σε νέα παιδιά από την Αμερική. Ρούκι ή με έναν χρόνο ή που προέρχονται από μια μέτρια χρονιά και προσπαθούμε να πάρουμε υπεραξία. Αυτό δεν είναι μόνο δικό μας θέμα πρέπει και ο άλλος να το δουλέψει και να το κερδίσει. Δεν το κάνει αυτή την στιγμή. Και αφού είναι έτσι η ομάδα θα κοιτάξει το συμφέρον της. Θα κοιτάξουμε να βρούμε ότι μπορούμε. Δεν μπορούμε να βγούμε στην αγορά για πολλά προσόντα. Πρέπει να βρούμε κάτι που αξίζει και να προχωρήσουμε». 

Για το τι λείπει από τον Ηρακλή: «Χρειαζόμαστε χρόνο, είναι μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά. Αλλά οι ανάγκες και το πρωτάθλημα στις πρώτες αγωνιστικές δεν ευνοούν. Ταυτόχρονα ξεκινήσαμε το ευρωπαϊκό κομμάτι, δεν έχουμε τόσο χρόνο προπόνησης και πρέπει να πάμε στα παιχνίδια. Εκεί κομμάτι παίζει η τακτική.  Όπως είμαστε δεν ανταποκρινόμαστε, να σκεφτούμε πως θα κάνουμε μια ποιοτική αλλαγή. Να έρθει ένα παιδί που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τον Ντάγκλας, να υπάρχει ένας δεύτερος πόλος. Ο ΠΑΟΚ έβγαινε επιθετικά στον Ντάγκλας και άφηνε περιθώριο στον άλλον γκαρντ. Εκεί δεν ανταποκριθήκαμε».

Σκουρτόπουλος: «Ξένο σώμα ο Γούλριτζ, θα κοιτάξουμε το συμφέρον της ομάδας»