Οι τρεις ομάδες αλλάζουν τον «χάρτη» του NBA με ένα trade που φέρνει τον Κρίσταπς Πορζίνγκις στην Ατλάντα, τον Τέρανς Μαν στους Νετς και τον Ζορζ Νιανγκ στη Βοστώνη.
Αναλυτικά η ανταλλαγή:
Οι Χοκς αποκτούν τον Κρίσταπς Πορζίνγκις και ένα δεύτερο γύρο draft pick, προσθέτοντας ύψος και επιθετική ποιότητα στη ρακέτα.
Οι Νετς παίρνουν τον Τέρανς Μαν από τους Κλίπερς (μέσω ανταλλαγής), μαζί με το νούμερο 22 pick του φετινού draft από την Ατλάντα, χτίζοντας με νεανικό ταλέντο και αθλητικότητα.
Οι Σέλτικς ενισχύουν τον πάγκο τους με τον Ζορζ Νιανγκ, παίρνοντας και ένα δεύτερο γύρο pick, δίνοντας βάθος στο ροτέισον και μακρινό σουτ.
Μια συμφωνία που μπορεί να μην περιλαμβάνει superstars, αλλά δίνει νέα δυναμική σε τρεις ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Η Ατλάντα κινείται για πιο άμεση ενίσχυση με τον Πορζίνγκις, το Μπρούκλιν κοιτάζει το μέλλον, και η Βοστώνη προσθέτει ρόλους με βάθος και εμπειρία.