MENU

Οι Μέμφις Γκρίζλις παραχώρησαν τον Ντέσμοντ Μπέιν στους Ορλάντο Μάτζικ και έλαβαν τον Κεντάβιους Κάντγουελ-Πόουπ, τον Κόουλ Άντονι, τέσσερα unprotected first-round picks και ένα first-round pick swap.

Μετά από αυτό το trade δημοσιεύματα από την Αμερική ανέφεραν πως ενδέχεται ο οργανισμός να αρχίσει να κάνει rebuild και έτσι δημιουργήθηκαν ερωτηματικά για το μέλλον του Τζα Μοράντ στην ομάδα.

Ωστόσο, ο ίδιος έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια. Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο X ξεκαθάρισε πως και του χρόνου θα βρίσκεται στο Μέμφις και θα φοράει τη φανέλα των Γκρίζλις.

Στην ανάρτηση έγραψε: «Και θα είμαι στο 901 (σ.σ. κωδικός περιοχής του Μέμφις). Πηγή: ΕΓΏ!!» και προσέθεσε και ένα emoji αρκούδας.

Έβαλε τέλος στις φήμες ο Μοράντ: Θα παραμείνει στους Γκρίζλις