MENU

Ο γνωστός σχολιαστής του ΝΒΑ, Στίβεν Σμιθ, συνηθίζει με τοποθετήσεις του να ανοίγει... κόντρα με μεγάλα ονόματα της λίγκας, με τον ίδιο να ασκεί κριτική στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο Στίβεν Σμιθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον «Greak Freak» τονίζοντας πως αν δεν πάρει άλλο πρωτάθλημα  θα είναι κατώτερος των προσδοκιών. 

«Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τουλάχιστον 200 παιχνίδια, ο Γιάννης είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα με 30,4 πόντους ανά παιχνίδι, πέμπτος στο πρωτάθλημα με 11,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Σε 9 ομάδες All-NBA στην καριέρα του, εννέα επιλογές All-Star και εννέα φορές στην πρώτη δεκάδα στην ψηφοφορία για τον MVP. Έχει περισσότερα από αυτά σε σχέση με νίκες σε σειρές play-offs. Αυτό είναι απαράδεκτο.

Δε βλέπεις κάποιον τόσο κυρίαρχο, τόσο φανταστικό, με αυτή τη φλόγα για να αγωνίζεται κάθε βράδυ, και το μόνο που έχεις, είναι ένα πρωτάθλημα να δείξεις. Έχει κερδίσει μία σειρά play-offs τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δε φταίει, τραυματίστηκε μερικές φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Έλληνα σταρ.

Στίβεν Σμιθ για Αντετοκούνμπο: «Χωρίς άλλο πρωτάθλημα, είναι underachiever» (vid)