Ο Γάλλος σέντερ συμμετείχε στο γρήγορο Q&A by Stoiximan και έθιξε πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα, χαρακτηρίζοντας «νικητή» και «τολμηρό» τον Αταμάν, ενώ σε ερώτηση για το ποιος παίκτης θα παίζει στη Euroleague τη νέα σεζόν από την GBL, είπε: «Μου αρέσει ο Έλληνας πόιντ γκαρντ, ο Τολιόπουλος, που παίζει στην Εθνική Ομάδα».
Ακόμα, είπε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να είναι ξανά συμπαίκτης με τους Ντιλικινά, Πάντερ και ΛεΝτέι, ενώ σε ερώτηση για το πόσα «αστέρια» θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός μέσα στην επόμενη δεκαετία, απάντησε: «Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να έχει άλλες δέκα Ευρωλίγκες μέχρι το 2035! Αν πρέπει να πω έναν λογικό αριθμό, άλλες 5-6 θα ήταν καλά».
🔥 «Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες προπονήθηκε με την ομάδα κι αν καταλάβω πως μπορεί να παίξει και να κάνει εμφάνιση στο γήπεδο θα τον αφήσω να το κάνει».
— Stoiximan (@Stoiximan) May 20, 2025
Εργκίν Αταμάν για τον Ματίας Λεσόρ ☘️
Λίγες μέρες πριν το Final Four της Euroleague, ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού… pic.twitter.com/XlQlOIACLF