Ο Τζέισον Κιντ ήταν καλεσμένος στο «Dan Patrick Show» και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα. Ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς μίλησε για το νούμερο 1 pick που έχει η ομάδα του αλλά και για τον Κούπερ Φλαγκ.
Ακόμη, αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόντσιτς. Ο 52χρονος έκανε γνωστό πως έστειλε ένα μήνυμα στον Σλοβένο αστέρα την ημέρα του trade και από τότε δεν έχει μιλήσει μαζί του. Ωστόσο, υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος που τον προπόνησε και τόνισε πως είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.
Χαρακτηριστικά είπε: «Του έστειλα μήνυμα εκείνο το πρωί [μετά την ανταλλαγή] και αυτή ήταν η τελευταία φορά που του μίλησα. Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ χαρούμενος, και πάλι, από την εμπειρία της ανταλλαγής, ίσως να είσαι έκπληκτος, αναστατωμένος, τα συναισθήματα είναι έντονα, αλλά και πάλι, μου άρεσε η ευκαιρία να προπονήσω τον Λούκα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και όλοι ξέρουμε ότι το ταλέντο του είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Και πάλι, η νοοτροπία μου είναι να αντιμετωπίσω τα όσα γίνονται και να συνεχίσω να προχωράω μπροστά. Πάντα το έλεγα αυτό, δημόσια και ιδιωτικά, εύχομαι στον Λούκα τα καλύτερα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».