Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς πλέον δεν είναι βέβαιο. Ο «Greek Freak» έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες και μία από αυτές είναι οι Σαν Αντόνιο Σπερς.
Ένας παράγοντας μίας ομάδας της ανατολικής περιφέρειες μίλησε στο «Athletic» και ανέφερε πως αν οι Σπερς καταφέρουν να ταιριάξουν τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τότε θα είναι το φαβορί για τον τίτλο του χρόνου. Υπογράμμισε πως η δύναμη και η κυριαρχία του Έλληνα superstar σε συνδυασμό με τις ικανότητες του «Ουέμπι» στην περίμετρο θα δημιουργούσαν ένα τρομερό δίδυμο.
Θυμίζουμε πως ο Γιάννης φέτος είχε κατά μέσο όρο 30,4 πόντους, 11,9 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ, ενώ ο Ουεμπανιάμα μέτρησε 24,3 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3,8 μπλοκ.