MENU

Τεράστιο πρόβλημα για τους Βαυαρούς λίγο πριν από τον «τελικό» της Μαδρίτης, από τον οποίον θα βγει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο κορυφαίος παίκτης του Γκόρντον Χέρμπερτ, Κάρσεν Έντουαρντς, που αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης φέτος, ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και μπήκε στα «πιτς», όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα.

Ο πρώην NBAer δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ, ενώ οι Βαυαροί αναφέρουν πως θα χρειαστεί να περάσει κάποιες εβδομάδες εκτός δράσης. Έτσι, ακόμα και αν η Μπάγερν προκριθεί στα πλέι οφ, όλα δείχνουν πως δεν θα έχει τον Έντουαρντς στο παρκέ.

Να σημειώσουμε πως στην τρέχουσα σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ είχε 20,4 πόντους ανά ματς και ήταν ο ηγέτης της ομάδας από το Μόναχο.

Μπάγερν: Χάνει τον «τελικό» με τη Ρεάλ ο Έντουαρντς, στα «πιτς» για μερικές εβδομάδες!