MENU

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, με τον Τζέιμς Χάρντεν να ολοκληρώνει τον αγώνα με 30 πόντους, και με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να σημειώνει 16 πόντους.

Μετά τον αγώνα, ο «Μούσιας» μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη, τονίζοντας πως ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο. Ακόμη, ανέφερε πως τον... βρίζει αλλά ότι ο Σέρβος τον ακούει και βελτιώνεται.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι εκπληκτικός παίκτης και ακόμα καλύτερος τύπος. Καταλαβαίνει το παιχνίδι και ταιριάζει σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Είναι ωραίος τύπος. Ακούει. Παίζιε μεγάλα παιχνίδια από όταν ήταν έφηβος.

Κάποιες φορές τον βρίζω, αλλά με ακούει και βελτιώνεται. Αυτό είναι το σημάδι κάποιου που θέλει να κερδίσει. Έχουμε τον ίδιο στόχο και ξέρουμε ποιος είναι».

Χάρντεν για Μπογκντάνοβιτς: «Εκπληκτικός παίκτης - Κάποιες φορές τον βρίζω αλλά με ακούει»