MENU

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 81-73 απέναντι στον Ολυμπιακό. Έτσι, συνεχίζει να ελπίζει για μία θέση στην πρώτη τετράδα και το προβάδισμα έδρας στα playoffs.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της ομάδας του Σφαιρόπουλου πήγαν στην Θύρα 7 και πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς. Ωστόσο, ένας παίκτης απουσίαζε, και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η αρχική ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με αυτό το γεγονός ήταν: «Όταν ανεβάσαμε το βίντεο με τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα να πανηγυρίζουν με τον κόσμο μετά το ματς, πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού παρατήρησαν ότι έλειπες. Υπήρχαν σχόλια κάτω από το βίντεο: "Καλή δουλειά Νεμάνια", "Ευχαριστούμε Νεμάνια" και έβαζαν το emoji του τριφυλλιού. Τι λες για αυτό;»

Με τον Νέντοβιτς να απαντάει: «Έπρεπε να πάω στην τουαλέτα». Στην συνέχεια, αναφέρθηκε πως οι φίλαθλοι του πρωταθλητή Ευρώπης μπορεί να απογοητεύτηκαν με αυτή την απάντηση, ωστόσο ο πρώην «πράσινος» παίκτης ξεκαθάρισε: «Όχι, καταλαβαίνουν σίγουρα».

Δείτε το βίντεο:

Ο Νέντοβιτς αρνήθηκε να πάει στη Θύρα 7 και εξήγησε γιατί: «Ήθελα να πάω στην τουαλέτα»! (vid)