MENU

Ο άλλοτε διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης απέστειλε την εξής επιστολή στα ΜΜΕ με αφορμή την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τη νομιμότητα της ΚΕΔ-ΕΟΚ.

«Αγαπητοί φίλοι του Ελληνικού Μπάσκετ, μετά από τις προχθεσινές εξελίξεις σχετικά με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όσον αφορά την νομιμότητα της ΚΕΔ-ΕΟΚ και αναμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σκεπτικό της απόφασης, δράττομαι της ευκαιρίας να σας υπενθυμίσω, ότι εγώ και ο Σ. Γκόντας είμαστε οι πρώτοι που αντιδράσαμε στην παράνομη συγκρότηση της ΚΕΔ με εξώδικα και αγωγή στη συνέχεια από μέρους μου, αφού ο αγώνας μου έχει τον ίδιο στόχο και σκοπό δηλαδή να αναδείξει τις παράνομες διαδικασίες επιλογής συγκεκριμένων προσώπων ως μελών της ΚΕΔ, που με βάση τον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο, δεν πληρούσαν ούτε πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις από την συγκρότηση αυτής μετά τις εκλογές της ΕΟΚ τον Σεπτέμβρη του 2021.

Η αντιδικία με την ΕΟΚ σημειώνω ότι εξελίσσεται εδώ και 3,5 χρόνια με συνέπεια να βρίσκομαι μακριά από το άθλημα που υπηρέτησα επί 32 χρόνια και ως διεθνής διαιτητής εκπροσωπώντας την χώρα μας στην Ευρώπη.

Επισημαίνω, ότι η παραπάνω απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ακόμη και ως ανακοίνωση του αποτελέσματος, αποτελεί για μένα μια πρώτη δικαίωση του αγώνα μου και επιβεβαίωση των αληθινών ισχυρισμών μου, διαβεβαιώνοντας προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα σταματήσω να τους υποστηρίζω , μέχρι την δικαίωση μου από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όσες μηνύσεις και να υποβληθούν εναντίον μου από τον πρόεδρο της ΕΟΚ και τους συνεργάτες του.

Με τιμή

Χαράλαμπος Καρακατσούνης

Βόλος 14.2.2025»

Καρακατσούνης: «Πρώτη δικαίωση για μένα η απόφαση ΑΣΕΑΔ για την ΚΕΔ»