MENU

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στο Μαρούσι καλά κρατεί, μετά τη νίκη του Δικεφάλου απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα με 93-84.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από την λήξη του αγώνα, ο Κιν της φιλοξενούμενης ομάδας έσπρωξε τον Ρέινολντς όταν ο δεύτερος πανηγύρισε μπροστά του το τρίποντο νίκης των ασπρόμαυρων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αντεγκλήσεις εντός παρκέ.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στην κερκίδα, με τον αθλητή του Αμαρουσίου, Γιώργο Τανούλη, να απαντά στο σύνθημα που ακούστηκε για τον ίδιο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, βρίζοντας τον κόσμο του Δικεφάλου, ενώ μάλιστα αποπειράθηκε να ανέβει και στην εξέδρα, μιας και η εστία σύρραξης μεταφέρθηκε στο σημείο που φιλοξενούνταν οι προσκεκλημένοι των φιλόξενούμενων, μεταξύ τους και η οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνος αναφέρθηκαν οι ποινές που καταλογίστηκαν (από 2 τεχνικές ποινές σε κάθε ομάδα σε παίκτες και πάγκο και από ένα αντιαθλητικό), αλλά και η αποβολή του Τανούλη που έβρισε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ απευθυνόμενος στην εξέδρα. Αναφορά έγινε και στα υβριστικά συνθήματα από την κερκίδα.

Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν τιμωρίες εκατέρωθεν, ενώ μένει να φανεί αν ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ καλέσει σε απολογία τον νεαρό σέντερ. 

To... τρίτο ημίχρονο από το Παλατάκι: Ο Τανούλης έβρισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τι αναφέρει το φύλλο αγώνος!