Το 2022 ο Τζάνλ Κρόφορντ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ σε ηλικία 42 ετών. Ο Κρόφορντ είναι από τους ελάχιστους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που έχουν αγωνιστεί σε 20 σεζόν και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους έκτους παίκτες στην ιστορία του «μαγικού κόσμου».
Όπως αναφέρει το «Athletic» ο Τζαμάλ Κρόφορντ τα βρήκε σε όλα και υπέγραψε με το NBC. Έτσι, θα είναι μέρος της ομάδας σχολιαστών από την αρχή της σεζόν 2025-26, όταν το δίκτυο θα αρχίσει να προβάλει αγώνες της λίγκας. Θυμίζουμε πως η συμφωνία του NBC με το NBA έχει διάρκεια για 11 χρόνια και κόστισε 27 δισεκατομμύρια δολάρια.
Θυμίζουμε πως ο Κρόφορντ στο παρελθόν έχει δουλέψει στο TNT, στο NBATV και σε μερικά παιχνίδια των Νικς στο MSG Network.