MENU

Ο Σέρβος άσος τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Ποκουσέφκσι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Λούντμπεργκ, που ταλαιπωρείται από θλάση στους κοιλιακούς, αλλά ήθελε να αγωνιστεί, με το ιατρικό επιτελείο της Παρτιζάν όμως να ανάβει κόκκινο στη συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Παπαπέτρου, που επέστρεψε στην 12άδα μετά την τιμωρία του, με τον Τούρκο τεχνικό να στερείται του Όμερ Γιούρτσεβεν, που ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παρτίζαν (Ομπράντοβιτς): Ντέιβις, Κ. Τζόουνς, Ντιλικινά, Γουάσινγκτον, Κοπρίβιτσα, Μαρίνκοβιτς, Ποκουσέφσκι, Μπράουν, Μπόνγκα, Μάικ, Τ. Τζόουνς

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Λορένζο, Μωραΐτης, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Χουάντσο, Μήτογλου

Με Ποκουσέφκσι στην 12άδα της η Παρτιζάν, εκτός ο Λούντμπεργκ - Μέσα ο Παπαπέτρου για τον Παναθηναϊκό