MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μυστικό του Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης έχει περάσει μια νοοτροπία νικητή από την Εθνική ομάδα. Από την πρώτη μέρα ξεκαθάρισε τους στόχους και τους ρόλου που θέλει να έχει η ομάδα. Είχαμε μικρή προετοιμασία, δουλέψαμε και τα καταφέραμε»

Για το τι να περιμένουμε από την ομάδα στο Παρίσι: «Βλέπατε ότι από τον πρώτο αγώνα μέχρι τον τελευταίο παρουσιάσαμε μια τελείως διαφορετική ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αμυντικά και επιθετικά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και το πιστεύω ότι μπορεί να κάνουμε κάτι καλό»

Για το πως έχει φτάσει το σουτ του σε τόσο υψηλό επίπεδο: «Πολλές επαναλήψεις, μόνο αυτό. Βέβαια το λες σε μια πολύ κακή μου μέρα. Το μυστικό είναι η πολύ δουλειά, να φτιάξεις μια συγκεκριμένη ρουτίνα και να την ακολουθείς»

Mήτογλου στο SDNA: «Ο Σπανούλης έχει περάσει νοοτροπία νικητή στην ομάδα»