MENU

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν σήμερα (04/03) το μεσημέρι μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Κατσίβελης (τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Προμηθέα) δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα. Θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Ρίγα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Έρικ Ριντ JR, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον μεθαυριανό αγώνα, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λετονία.

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αναχωρεί στις 20:10 με πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα. Οι καλαθοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι:  Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον

Άρης: Προπόνηση και αναχώρηση για Λετονία - Αμφίβολος ο Κατσίβελης με Προμετέι