MENU

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η  Kaizen Gaming σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), προχώρησε σε επανεκκίνηση της χορηγικής συνεργασίας τους καθώς η Stoiximan θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια Ονοματοδότης και Μεγάλος Χορηγός της Stoiximan Basket League, του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος μπάσκετ της πρώτης κατηγορίας Ανδρών στη χώρα μας.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος του διευρυμένου και φιλόδοξου προγράμματος χορηγιών και Εταιρικής Ευθύνης της Stoiximan, με στόχο τη συνεχή υποστήριξη και ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και της ελληνικής καλαθοσφαίρισης αφήνοντας ταυτόχρονα ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Στο πλαίσιο αυτό, Stoiximan και ΕΣΑΚΕ, ανακοίνωσαν ότι το All-Star Game θα διεξαχθεί, αυτήν την φορά, στη δοκιμαζόμενη από τις επιπτώσεις των καταστροφικών πλημμυρών Θεσσαλία, και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα, με τις δυο εταιρείες να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην τοπική κοινωνία. 

Με στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας της πληγείσας περιοχής οι δύο εταίροι θα παράσχουν υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό σε έξι σχολεία του Δήμου Καρδίτσας και τρία σχολεία του Δήμου Παλαμά. Για την κάλυψη των αρχικών αναγκών των σχολείων μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ομαλή λειτουργία τους, η Stoiximan, σε συνεργασία με τoν ΕΣΑΚΕ, παρέχουν φωτοτυπικά μηχανήματα, υπολογιστές, άλλα πολυμηχανήματα, καθώς και διαδραστικούς πίνακες σύμφωνα  με τις ειδικές ανάγκες κάθε σχολείου.

Ο κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ ΕΣΑΚΕ, σχολίασε: «Καλωσορίζουμε τη Stoiximan για τρίτη φορά στην οικογένεια της Basket League. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την κοινή ανοδική πορεία μας καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και αναπτυσσόμαστε διαρκώς. Η συνεργασία μας είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση της Basket League, του Πρωταθλήματος του Μπάσκετ που τόσες χαρές έχει προσφέρει και εξακολουθεί να δίνει στην χώρα και τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε Πρωτάθλημα να έχει την υποστήριξη από κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους, όπως η Stoiximan, οι οποίες, μάλιστα, επιδεικνύουν και κοινωνική ευαισθησία. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»!

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, δήλωσε: «Η ανανέωση της χορηγίας μας με τον ΕΣΑΚΕ επιδιώκει να συμβάλει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Στη διάρκεια μιας χρονιάς που ανακοινωνουμε νέες και μεγάλες συνεργασίες, με αποκορύφωμα τη συμφωνία για το UEFA Euro 2024, η ελληνική Basket League διατηρεί ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας.

Ιδιαίτερα φέτος, καθώς μέσα από το αθλητικό ταξίδι αγκαλιάζουμε 9 συνολικά σχολεία στους Δήμους Καρδίτσα και Παλαμά και προσφέρουμε ως μια ομάδα απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό που θα βοηθήσει παιδιά και εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν ανεμπόδιστα το ταξίδι της μάθησης. Από το ξεκίνημα της Stoiximan επιδιώκουμε η συνεχής και πολύπλευρη στήριξη του ελληνικού Αθλητισμού, να έχει οφέλη για την κοινωνία και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα στήριξης του Ελληνικού αθλητισμού της Stoiximan, το οποίο περιλαμβάνει χορηγικές συνεργασίες με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, πρωταθλήματα και διοργανώσεις, Έλληνες Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες καθώς και Ομοσπονδίες και Εθνικές Ομάδες, συνοδεύεται από δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος που αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η περιοχή λόγω της κακοκαιρίας Daniel και στην σημασίας της διεξαγωγής του 26ου All Star Game το προσεχές Σάββατο (16/12) και Κυριακή (17/12) στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος επισήμανε: «Όλοι γνωρίζουμε την τεράστια σημασία που έχουν αυτές οι χορηγικές συμφωνίες κι ελπίζω η παρουσία της Stoiximan να συνδυαστεί με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα προσφέρει όμορφο θέαμα στον κόσμο που το παρακολουθεί».

«Επίσης, θέλω να πω συγχαρητήρια στη Stoiximan για τη στήριξη των σχολείων του Δήμου Καρδιτσας και του Δήμου Παλαμά με παροχή εξοπλισμού ενόψει και του All Star Game που θα γίνει στην Καρδίτσα», δήλωσε ακόμη ο Λούντζης.

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

H Kaizen Gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech διεθνώς. Με επίκεντρο την Τεχνολογία και τον ‘Ανθρωπο έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού.

Έχοντας ξεκινήσει το 2012, η εταιρεία σήμερα λειτουργεί το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχει ισχυρή  παρουσία με το brand Betano σε αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, έχοντας πρόσφατα εισέλθει  στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική με λανσαρίσματα στη Νιγηρία και το Οντάριο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.300 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας λάβει πολλά βραβεία του κλάδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, που αποτελεί ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες:  Kaizen Gaming

Stoiximan και ΕΣΑΚΕ ανακοινώνουν κοινό πλαίσιο κοινωνικών δράσεων για την Stoiximan Basket League