MENU

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το αυριανό παιχνίδι: 
«Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία, είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος, πολύ ποιοτική ομάδα, αθλητική ομάδα τους αρέσουν να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και έχουν πραγματικά καλή χημεία και τρομερή ταχύτητα στην επίθεση τους. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να παίξουμε όπως ξέρουμε δυνατά και να ελέγξουμε  το παιχνίδι μέσα από την άμυνα μας και από εκεί και πέρα να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Σανόγκο: 
«Θα την διαχειριστούμε όπως διαχειριζόμαστε την απουσία κάθε τραυματία, δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι έχουμε να διαχειριστούμε μία τέτοια απουσία, τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Ίσμαελ θα δώσουν το 100% και θα παίξουν και γι' αυτόν».

Για την επιστροφή του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς:
«Ο Μπλούμπεργκς έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης εχθές, προφανώς σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμος στο 100%. Υπό άλλες συνθήκες και αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Σανόγκο, κανονικά δε θα έπρεπε να είναι ούτε καν στην αποστολή. Θα είναι όμως μαζί μας αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καν κοντά σε επίπεδο ετοιμότητας ώστε να μπορεί να συνεισφέρει όσο ξέρουμε και περιμένουμε από τον ίδιο».

Για το πόσο σημαντικό είναι το ότι η ομάδα είχε τρεις ήττες και τώρα θέλει να αντιδράσει:
«Οπωσδήποτε μετά από κάθε ατυχές αποτέλεσμα θέλουμε να αντιδρούμε. Όλοι παίζουμε για να κερδίσουμε, αυτό είναι το ζητούμενο. Ήταν δύσκολα παιχνίδια σίγουρα, όλα τα παιχνίδια φέτος για εμάς είναι δύσκολα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι έχουμε κάνει λάθος θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε πολύ έξυπνοι και έτοιμοι να ανταγωνιστούμε σε πρώτα στάδιο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα».

Για το τι μετέφερε στους παίκτες ότι πρέπει να αλλάξουν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια:
«Σίγουρα είναι λογικό να υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στο ξεκίνημα της χρονιάς όταν υπάρχει τόση πλειονότητα αγώνων  και με μεγάλη συχνότητα. Όμως, νομίζω ότι υπάρχει ένα κοινό μοτίβο και στα τρία ματς που χάσαμε. Ξεκινήσαμε ή στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήθηκε εναντίον μας μία μεγάλη διαφορά, επιστρέψαμε, όμως δεν τα καταφέραμε στην Μπουργκ και στον ΠΑΟΚ. Δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα πράγματα, εμείς πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, πιο συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δίνουμε το 100% τότε όλα θα πάνε όπως θέλουμε».

Για το ποια είναι η αιτία που ο Άρης μένει πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά από τις αρχές του παιχνιδιού:
«Είναι διάφοροι οι λόγοι, αν το ξέραμε από την πρώτη φορά που συνέβαινε θα το είχαμε αποφύγει τις επόμενες. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με την πνευματική προσέγγιση που έχουμε πριν το παιχνίδι αλλά και στο ξεκίνημα του αγώνα. Δεν μου αρέσει και δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες αλλά είπαμε πως κανένας δεν είναι ρομπότ όταν είσαι κουρασμένος και έχεις να διαχειριστείς τέτοια συνεχόμενα παιχνίδια υψηλού επιπέδου, πολλές φορές είναι σύνηθες να νιώθεις ότι είσαι έτοιμος αλλά οργανικά να μην είσαι. Όλα αυτά είναι μέρος της διαδικασίας και της εμπειρίας, νομίζω ότι όσο περισσότερο το συναντάμε και το διαχειριζόμαστε τόσο πιο έμπειροι και σοφοί θα γινόμαστε. Αύριο πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε με πολύ καλύτερο πρόσωπο σε ότι έχει να κάνει με αυτή την προσέγγιση».

 

 

Καστρίτης: «Να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας»