Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του SDNA, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν στην Ζαλγκίρις 700 χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ/φόργουορντ, ενώ ο Μπραζντέικις θα εισπράττει 900 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο του τριετούς συμβολαίου του.
Στην συμφωνία των δύο πλευρών, ωστόσο προβλέπεται και NBA out για τα επόμενα δύο καλοκαίρια, αφού ο Μπραζντέικις πιστεύει πώς αν εξελιχθεί μέσα από τον Ολυμπιακό θα μπορέσει να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Ο Μπραζντέικις αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Νικς, Σίξερς και Μάτζικ προτού επιστρέψει στην Ζαλγκίρις την περσινή σεζόν, ωστόσο το όνειρο του NBA, δεν έχει φύγει από το μυαλό του 24χρονου καλαθοσφαιριστή, που βλέπει τον Ολυμπιακό ως μια ευκαιρία εξέλιξης.