MENU

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, με τους Πέισερς να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο, προηγούμενοι με 35-30, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +13 (67-54).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι «Λιμνάνθρωποι» παρουσίασαν άλλο πρόσωπο και άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά, κάνοντας εκπληκτική τέταρτη περίοδο, αφού σκόραραν 28 πόντους και περιόρισαν τους Πέισερς στους 15 πόντους!

Έτσι, οι Λέικερς έφυγαν αλώβητοι από την έδρα των Πέισερς, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Άντονι Ντέιβις (31π, 14ρ) και τον Λεμπρόν Τζέιμς (26π, 7ρ, 7ασ).

Από την πλευρά των Πέισερς ξεχώρισε ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και γιόρτασε την πρώτη του παρουσία σε All-Star Game, έχοντας 27 πόντους και 12 ασίστ.

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης

Οι Λέικερς πέρασαν από την έδρα των Πέισερς με ανατροπή
EVENTS