Μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Βελιγραδίου, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, η Παρτιζάν συνέχισε με την ίδια φόρα. Η Βιλερμπάν δεν μπορούσε να ανακόψει την πορεία της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που από τα πρώτα λεπτά έλεγξε τον ρυθμό και στο φινάλε έφτασε σε μια από τις πιο άνετες νίκες της στη σεζόν.
Οι «ασπρόμαυροι» με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκαν στο 11-11 και παρέμειναν σταθερά σε τροχιά οκτάδας, την ίδια στιγμή που η γαλλική ομάδα υποχώρησε στο 8-14, με το πέρας 22 αγωνιστικών.
Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για την Παρτιζάν. Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 22 πόντους με 8/15 σουτ, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Τον ακολούθησε ο Ντάντε Έξουμ (13π), ενώ ο Ματίας Λεζόρτ πρόσθεσε 12 πόντους και 4 ριμπάουντ.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε στο παρκέ για 18'45'' μετρώντας 3 πόντους (1/3 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Από πλευράς Βιλερμπάν, Γιουσουφά Φαλ και Υβς Πονς είχαν από 14 πόντους και 6 ριμπάουντ ο καθένας, με τον Ντι Μποστ να προσθέτει 11 πόντους και 5 ασίστ. Κι όλα αυτά σε μια αναμέτρηση που ο Νάντο Ντε Κολό έμεινε στα ρηχά με 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 λάθη και 3/6 σουτ σε 17 λεπτά στο παρκέ.
Η Παρτιζάν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους Μάνταρ και Πάντερ να της δίνουν λύσειις. Κάπως έτσι η διαφορά έφτασε κοντά σε διψήφια επίπεδα για το 25-16 της πρώτης περιόδου. Η κατάσταη αυτή δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Πάντερ παρέμενε... συνδεδεμένος με το καλάθι, ο ΛεΝτέι ακολούθησε και η διαφορά ανέβηκε (50-36).
Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους στην τρίτη περίοδο. Η Βιλερμπάν δεν έβρισκε λύσεις, καθώς Μποστ και Ντε Κολό είχαν «εγκλωβιστεί» στην άμυνα της Παρτιζάν, η οποία με τον Έξουμ να σκοράρει ανέβασε τη διαφορά για το +25 (76-51), το οποίο επί της ουσίας τελείωσε το παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Βελιγραδίου διαχειρίστηκε το προβάδισμά της ως το τέλος, φτάνοντας σε μια άνετη και επιβλητική νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 25-16, 50-36, 76-51, 92-71.