MENU

*Από το SDNA είχατε πληροφορηθεί για την κοινή επιθυμία Παναθηναϊκού - Χαραλαμπόπουλου να χωρίσουν τους δρόμους τους, από εδώ θα μάθετε και για τη νέα τροπή στην υπόθεση. Τα ραντάρ του «Slam Dunk» αλίευσαν τις τελευταίες εξελίξεις και τις φέρνουν στο πιάτο σας.

*Έχουμε λοιπόν ανατροπή! Οι συζητήσεις που αφορούν τη διακοπή του συμβολαίου του 21χρονου φόργουορντ με τους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν παγώσει, καθώς η πλευρά Χαραλαμπόπουλου αξιώνει ένα πόσο 300 χιλιάδων συνολικά για να κλείσουν οι λογαριασμοί των δυο πλευρών.

*Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος και να δώσει τόσα χρήματα και να χάσει τον παίκτη. Οι δύο πλευρές έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο ύστερα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα δείχνουν ότι από Δευτέρα θα δούμε τον Χαραλαμπόπουλο ξανά στα πράσινα με την υποσημείωση όμως ότι ο Πασκουάλ δεν τον υπόλογίζει.

*Άρα λοιπόν δεν πρέπει να αποκλείσουμε να παραμείνει ο παίκτης στο δυναμικό της ομάδας, αλλά σε ανενεργό ρόλο. Τουλάχιστον όσο δεν βρίσκεται λύση. Αυτό είναι κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι, αν μέσα στις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες, δεν έχει βρεθεί τρόπος να υλοποιηθεί η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, ο Χαραλαμπόπουλος θα ξεκίνησει την επόμενη σεζόν χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα.

*Να βάλουμε και άλλη μια παράμετρο στην συζήτηση, γιατί στο άκουσμα της είδησης πως ο «ΒΧ15» φεύγει από τον Παναθηναϊκό, πολλοί έβαλαν στο τραπέζι τον Ολυμπιακό. Σκέφτηκαν δηλαδή ότι οι Πειραιώτες θα το δουν ως ευκαιρία και θα κάνουν δικό τους τον 21χρονο παίκτη.

*Τα δεδομένα της υπόθεσης όμως είναι πολύ διαφορετικά, ακόμη και αν τελικά βρεθεί χρυσή τομή και ο Έλληνας παίκτης μείνει όντως ελεύθερος. Αν ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον Χαραλαμπόπουλο δεν θα χρειαστεί να δελεάσει μόνο τον ίδιο, αλλά να πληρώσει κι ένα ποσό στον Παναθηναϊκό!

*Δεν γίνεται δηλαδή ο Ολυμπιακός να πάρει τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2015 και του 2017 με τις μικρές Εθνικές με το αζημίωτο. Αν βέβαια οι Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τον Γιαννακόπουλο για τον παίκτη, τότε η υπόθεση μπορεί να αλλάξει.

*Απαραίτητη σημείωση, για να μην ξεχαστούμε. Το παραπάνω δεν θα ισχύει μόνο σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» θελήσουν να προσεγγίσουν φέτος τον παίκτη, αλλά μπορεί και να έχει ισχύ πολλών-πολλών ετών... Αυτά τα λέμε, ώστε να τα 'χετε στην άκρη του μυαλού τους αν τελικά ο 21χρονος αποδεσμευθεί από τον Παναθηναϊκό και βγει στην αγορά.

*Έχει γίνει πανευρωπαϊκό θέμα η αποχώρηση του Ναβάρο, αλλά είναι αυτό που λέμε ότι μετά το φινάλε ενός αθλητή όλοι καλά λόγια έχουν να πουν. Γι' αυτό και κανείς και, ειδικότερα, στην Ισπανία δεν έχει γράψει την πραγματικότητα για την υπόθεσή του. Δεν θέλουν προφανώς να χαλάσουν τις καρδιές τους, να προκαλέσουν συζητήσεις που καίνε σε μία τέτοια περίοδο.

*Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο Ναβάρο δεν ήθελε να σταματήσει το μπάσκετ. Η Μπαρτσελόνα τον υποχρέωσε και μάλιστα με απρεπή τρόπο. Έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και δυο μέρες έχουν μιλήσει οι πάντες για τον Ισπανό εκτός από τον ίδιο τον Ναβάρο; Έχετε παρατηρήσει κάτι ακόμη πιο σημαντικό; Ότι την ανακοίνωση της απόσυρσής του δεν την έκανε ο ίδιος;

*Ο λόγος είναι απλός: ο «Λα Μπόμπα» ήθελε να παίξει άλλον ένα χρόνο, αλλά να έχει ρόλο στην ομάδα. Η Μπαρτσελόνα, που από τότε που έφυγε ο Πασκουάλ δεν έχει μπει ούτε στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, δεν αξιώθηκε ούτε να του προσφέρει μία minimum συμμετοχή 10 λεπτών. Ο Ναβάρο δεν ήθελε να πάει να παίξει στην Μούρθια ή την Ανδόρα, γιατί είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας κι έτσι υποχρεώθηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

*Βέβαια, οι χαχόλοι, οι Έλληνες experts, αυτά τα πουλιά που αν τους δώσεις μπάλα μπάσκετ την πάνε στο τμήμα, αν ήταν ελληνική ομάδα στη θέση της Μπαρτσελόνα, θα την είχαν ξεσκίσει με tweets, posts στο facebook, άρθρα και δεν συμμαζεύεται.

*Εδώ δικαιολογούνται βέβαια, γιατί για όλα αυτά τα παρασκηνιακά έχουν άγνοια. Αλλά και με τα όσα συμβαίνουν στις ελληνικές ομάδες πάλι άγνοια έχουν...

*Κι ένα κουίζ: Έρχονται πολύ καλά νέα στο μπάσκετ. Κι όταν λέμε καλά νέα, στη σημερινή εποχή, εννοούμε λεφτά...

Η ανατροπή με Χαραλαμπόπουλο και η απρέπεια της «Μπάρτσα» σε Ναβάρο