MENU

*Πόσο καιρό σας τα λέγαμε ότι στον τρίτο τελικό της Basket League θα σφυρίξουν σίγουρα Καρακατσούνης - Πουρσανίδης και ένας εκ των Ψαριανού, Δεσλή, Τζαφλέρη; Το «Slam Dunk» σας είχε ενημερώσει από τις 31 Μαΐου 2018 κάνοντας και σχετική πλάκα για τον καιρό που θα έχουμε τον Οκτώβριο! Τελικά την τριάδα συμπλήρωσε ο Δεσλής.

*Αυτό λοιπόν το ξέραμε! Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον ορισμό του Ηλία Κορομηλά στον τέταρτο τελικό Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Αυτό όντως έχει ψωμάκι, διότι αγαπητά μου παιδιά θα αναρωτιέστε και με το δίκιο σας γιατί αυτός και όχι ο Γκόντας ή ο Φούφης!

*Μήπως οι Γκόντας και Φούφης το χειρίστηκαν διαφορετικά και για αυτό δεν μπήκαν στην κλήρωση; Λέγεται ότι ο Κορομηλάς διαχώρισε τη θέση του ως προς τις νομικές κινήσεις των συναδέλφων του κατά της ΕΟΚ. Ηταν περισσότερο διαλλακτικός, πιο διπλωμάτης. Αντιθέτως, οι Γκόντας και Φούφης, που έχουν 100% δίκιο στη διαμάχη με τις ΕΟΚ/ΚΕΔ, πήγαν με τη γροθιά στο μαχαίρι και έτσι έμειναν έξω και από τους επόμενους τελικούς.

*Στο SDNA διαβάσατε και για το ενδιαφέρον των Μπόστον Σέλτικς για τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Εδώ ακριβώς θα διαβάσετε μια ακόμη πτυχή της υπόθεσης του διεθνούς φόργουορντ, που φέτος είναι free agent. Η στήλη, μάλιστα, θα κάνει μια πρόβλεψη. Ότι θα έχει πρόταση σοβαρή και από ομάδα της Ευρωλίγκας με Έλληνα προπονητή...

*Πιο πολλά τριφυλλάκια ποστάρει ο Μάρκους Ντένμον από τους συμπαίκτες του που αγωνίζονται στους Τελικούς! Αραγε να θεωρεί εαυτόν μέλος της ομάδας και του χρόνου; Τα ραντάρ της στήλης το βρίσκουν πολύ λογικό. Ο Πασκουάλ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αμερικανό σουτέρ και το «Slam Dunk» επιμένει ότι θα του γίνει πρόταση παραμονής. Δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και για τον Γκάμπριελ. Το οξύμωρο είναι ότι ο Τσάβι ενώ τους πιστεύει και τους θεωρεί σοβαρούς επαγγελματίες, τους έχει εκτός λίστας στα πλέι οφ...

*Τι έγινε τελικά με τις τσιρλίντερς του Θρύλου; Δεν τις είδαμε στον δεύτερο τελικό! Η φήμη έλεγε ότι είναι απλήρωτες και για αυτό είπαν «no pay, no dance». Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ο λόγος της απουσίας άλλος. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ζήτησε για πρώτη φορά να μην έρθουν, ώστε άπαντες παίκτες και φίλαθλοι να επικεντρωθούν μόνο στο παιχνίδι. Η απουσία, πάντως, των όμορφων κοριτσιών δεν φάνηκε να επηρεάζει και τόσο θετικά τους γηπεδούχους. Τέσσερα καλάθια είχαν όλα κι όλα στο δεύτερο ημίχρονο!

*Μάθαμε ένα ωραίο από Πάτρα μεριά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ο πρώτος στόχος του Προμηθέα είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης του ΠΑΟΚ. Τον Δεκέμβριο ο Μαργαρίτης κλείνει τα 36, αλλά προφανώς περνά η μπογιά του, διότι προ καιρού είχε ενδιαφερθεί με πολλά χρήματα και ο Ιωνικός Νικαίας. Ακούμε ότι ο Προμηθέας έχει ρωτήσει και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη του Αρη. Και γενικά ότι την επόμενη σεζόν θα έχει το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ της Basket League. Καλά το διαβάσατε. Το τρίτο! Πάνω και από αυτό της ΑΕΚ!

*Πέρα από όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τα «Coffee Island» και τους καπουτσίνο με κρέμα στα… parking, είναι καλό για το μπάσκετ να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Βαγγέλη Λιόλιο. Μαγκιά του είναι που πηγαίνουν καλά οι επιχειρήσεις του και τα καφέ ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια (μέχρι στο Λονδίνο έφτασε η χάρη του!), αλλά ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά είναι που ξοδεύει τόσα χρήματα για το άθλημα και την ομάδα φυσικά που αγαπάει. Μπορούμε να βρούμε άλλους 4-5 Λιόλιους; Αυτό θα ήταν θρίαμβος!

*Μπορεί να σπιλώνει διαιτητές ένας Έλληνας που επι χρόνια έκανε κουμάντο στην ευρωπαϊκή διαιτησία; Κυκλοφορεί μάλιστα στα διαιτητικά στέκια ότι ένα άρθρο σε κόκκινο Μέσο, έμοιαζε σαν να έχει την υπογραφή του. Γιατί έλεγε ακριβώς τα ίδια, μα ακριβώς, όλη την Παρασκευή στα τηλέφωνα.

*Κέντα: Σε έξι παίκτες βασίστηκε ο Πασκουάλ στο ΣΕΦ: Καλάθης, Τζέιμς, Ρίβερς, Λοτζέσκι, Γκιστ, Σίνγκλετον. Δικαίως με βάση την εικόνα των υπολοίπων. Αλλά από αυτούς τους έξι, μόνο ένας (Γκιστ) έχει συμβόλαιο και του χρόνου...

Το στοιχείο-κλειδί για Κορομηλά, η σοβαρή πρόταση για Παπαπέτρου και οι... τσιρλίντερς