MENU

Ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1963-64 έχοντας ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά το Πρωτάθλημα, επικράτησε στο Φάληρο του Ολυμπιακού με σκορ 1-0 και …σφράγισε όχι απλά τον τίτλο, αλλά και το αήττητο ρεκόρ, που ισοφάρισε μόλις φέτος μετά από 55 χρόνια ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του αείμνηστου Στέφαν Μπόμπεκ, μπροστά σε περισσότερους από 11.000 φίλους του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» επικράτησε στο ντέρμπι χάρη σε ένα γκολ του Βαγγέλη Πανάκη στο 54’ και επιβεβαίωσε την κυριαρχία του. Η ομάδα: Οικονομόπουλος, Βουτσαράς, Βόμβας, Καμάρας, Ανδρέου, Σ. Αγγελόπουλος, Τζουνάκος, Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Παναγιωτίδης, Χολέβας, Δομάζος, Παπαεμμανουήλ. Θεοφάνης, Τουμπέλης, Μπενάρδος, Σπετσαρίας, Φυλακούρης, Παπουτσάκης, Καραγιάννης, Πανάκης, Κομιανίδης, Μακρής, Δρακότας, Βασιλάκης, Ρεμούνδος, Κοζαδινός. Λάρδας, Μουσούλης.

Ασφαλώς και χαραγμένη στη μνήμη όλων των φίλων του Παναθηναϊκού έχει μείνει η εικόνα του Ζαχαρία Πιτυχούτη να κάνει τον γύρο του θριάμβου με την μεγάλη πράσινη σημαία με το λευκό τριφύλλι, μέσα στο «Καραϊσκάκη».

Ο γύρος του θριάμβου μέσα στο «Καραϊσκάκη» για το αήττητο πρωτάθλημα (vid)