MENU

Του αγίου Βαλεντίνου έχει καθιερωθεί η ημέρα των ερωτευμένων. Στην πραγματικότητα είναι η ημέρα της γκόμενας. Της κάθε γυναίκας που περιμένει κάτι έκτακτο, κάτι εξαιρετικό από τον σύντροφό της, απ΄εκείνον που θέλει να την πηδήξει κι ακόμα δεν το έχει καταφέρει. Και της αρραβωνιάρας όμως, και της συζύγου.

Ο εν λόγω Τομ Μπέρτσυ, ραδιοφωνικός παραγωγός κάπου στο Ρόουντ Άιλαντ της Αμερικής, έκανε κόντρα στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αυτής της καθολικής αδερφάρας: Στις 14 του επόμενου κιόλας μήνα «καθιερώνω» την παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Φοβερά πράγματα. Στις 14 Φεβρουαρίου ο Βαλεντίνος, στις 14 Μαρτίου η γιορτή της μπριζόλας που αφού φαγωθεί λαχταριστή όπως θα σερβιριστεί στο πιάτο, θα ακολουθήσει ένας περιποιημένος πεοθηλασμός στον κύριο από την κυρία. Η γιορτή της Μπριζόλας και της Πίπας βρήκε αμέσως οπαδούς και θα έλεγες ότι αποτελεί πλέον θεσμό από το 2002. Όλο και περισσότερο γνωρίζει διάδοση μέσω του διαδιχτύου.

Λείχω, αρχαία ελληνική λέξη, σημαίνει γλύφω. Με το στόμα. Με τα χείλια, με τη γλώσσα. Πεολειχία, όπως και πεολειξία, το στοματικό σεξ. Το 2016, η «γιορτή» συνέπιπτε με την Καθαρά Δευτέρα, οπότε... απαγορευόταν το κρέας, το χοιρινό, βοδινό, αρνίσιο, γίδινο, από κάθε άλλο ζώο. Όχι και ο πεοθηλασμός, το… επέβαλε η ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αδιόρθωτος γυναικάς Γιάννης Πάριος

Η ημέρα της συνάντησης πέους και γλώσσας