MENU

Είκοσι βράδια νωρίτερα, οι «γκαλάκτικος» της Ρεάλ είχαν αναγκαστεί να φύγουν ταπεινωμένοι από την Αθήνα. Στη Μαδρίτη περίμεναν πάντες την αποστολή της «Ένωσης» για να πάρουν την άτυπη… εκδίκησή τους και να διαγράψουν την… ντροπιαστική ισοπαλία με την «Ένωση».

Οι παίκτες των Μαδριλένων μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι. Ο Ρονάλντο, στην πρώτη εμφάνισή του στη διοργάνωση με τη φανέλα της «βασίλισσας», ήταν αυτός που άνοιξε στο σκορ, ενώ ο Στιβ ΜακΜάναμαν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίοι πήγαν με το υπέρ τους 2-0 στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφασίζει δέκα λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου να κάνει μαζεμένες δύο αλλαγές. Βγάζει από το παιχνίδι τους Τσιάρτα και Νικολαϊδη και ρίχνει στη μάχη τους Ίβιτς και Σεντένο. Η τακτική του «βγαίνει».

Στο 75’ ο Κώστας Κατσουράνης καταφέρνει να σκοράρει, η ΑΕΚ μειώνει σε 2-1 και οι παίκτες της δείχνουν πια να πιστεύουν στην ανατροπή. Στο 86ο λεπτό, ο Ίλια Ίβιτς

με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από πλάγια θέση, έδωσε στον Σεντένο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2 και… παγώνοντας το «Μπερναμπέου».

Πάρτι στη Μαδρίτη για τους οπαδούς, πάρτι μέχρι το πρωί και στη Νέα Φιλαδέλφεια για τους οπαδούς της ΑΕΚ…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σαλγάδο, Ιέρο, Ελγέρα, Ρ. Κάρλος (75’ Μπράβο), Καμπιάσο, Θελάδες, Ζιντάν (61’ Σολάρι), ΜακΜάναμαν (82’ Μινιάμπρες), Γκούτι, Ρονάλντο

ΑΕΚ: Χιώτης, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Ράιτ, Καψής, Κασάπης, Κατσουράνης, Γεωργάτος (69’ Σεντένο), Λάκης, Τσιάρτας (54’ Μαλαδένης), Νικολαΐδης (54’ Ιβιτς)

Η ΑΕΚ γονατίζει τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» (pics, vid)