MENU

Το ημερολόγιο δείχνει 25 Φεβρουαρίου του 2018. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, σ' ένα παιχνίδι που άπαντες περιμένουν μ' εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να κρίνει ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο αγώνας δεν έμελλε να ξεκινήσει ποτέ, μιας και ένα ρολό ταμειακής... πετυχαίνει τον Όσκαρ Γκαρσία, αυτός πέφτει κάτω και η ομάδα του Πειραιά αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο. Οι τρεις βαθμοί θα πάνε, εν τέλει, άνευ αγώνος στο σακούλι του Ολυμπιακού και μετά θ' ακολουθήσει «χαμός».

Έναν χρόνο μετά το διαβόητο, πια, ντέρμπι της Τούμπας, τα ίχνη του Όσκαρ Γκαρσία έχουν χαθεί εντελώς. Πού είναι, άραγε, ο Ισπανός τεχνικός και τι κάνει μετά τον σοβαρό, ομολογουμένως, τραυματισμό του;

Το SDNA έκανε ενδελεχή έρευνα και χάρη στην υπέροχη βοήθεια του Skotsos κατάφερε να τον εντοπίσει.

Δείτε στις παρακάτω φώτο- ντοκουμέντο, λοιπόν, το πού είναι και τι κάνει σήμερα ο Γκαρσία και ποια προβλήματα αντιμετωπίζει:

Άρχισε να φοβάται γενικά το ρολό. Σε κάθε μορφή του...

Στο μυαλό του ερχόντουσαν οι δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο, τραυματίας από το ρολό, να μην μπορεί να πιει ούτε το φραπεδάκι του.

Φοβάται ακόμα να μπει σε μπάνιο αν υπάρχει ρολό χαρτιού υγείας.

Αποφάσισε να πολεμήσει τα ρολά σαν μυστικός υπερήρωας όμως δεν ήταν τόσο δυνατός όσο νόμιζε.

Δούλεψε πολύ με τον εαυτό του για να ξανανιώσει ξανά δυνατός αλλά πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι ένα ρολό χαρτιού τον κυνηγάει.

Στο τέλος ακόμα και η ψυχοθεραπεία δεν τον βοηθούσε. Έβλεπε παντού ρολά.

Φώτo - ντοκουμέντο: Τι κάνει σήμερα μετά το ρολό ταμειακής ο Όσκαρ Γκαρσία (pics)