MENU

«Στον στίβο της πολιτικής ετοιμάζεται να μπει ο Αλέξης Αλεξανδρής, καθώς έχει αποδεχτεί την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων, Μάρκου Λέγγα, προκειμένου να κατεβεί υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ».

Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιάτο, τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως αποφάσισε να συνεισφέρει στα κοινά του τόπου του, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών του.»

Αυτή ήταν η είδηση που τάραξε τα νερά του πολιτικού στίβου της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού ένα από τα πιο hot ονόματα της μικρής περιοχής των ελληνικών γηπέδων αποφάσισε να δωρίσει τον εαυτό στο κοινωνικό καλό.

Ο άνθρωπος που σε μία από τις τελευυταίες σπάνιες συνεντεύξεις του δήλωσε το περίφημο «Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες» κατεβαίνει σε έναν χώρο που έχει όλα τα φόντα για να δοξαστεί.

Το Menshouse δε θα μπορούσε παρά να τιμήσει αυτόν τον θρύλο της επίθεσης και μελλοντικό μύθο της τοπικής αυτοδιοίκησης δημιουργώντας μία σειρά από προεκλογικές του αφίσες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα προς την καθιέρωση στις δημοτικές εκλογές του 2019

Κυνηγός ψήφων: Αυτές είναι οι προεκλογικές αφίσες του υποψήφιου Αλέκου Αλεξανδρή! (pics)