MENU

Το 2018 δεν ήταν και το καλύτερο για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ανδρών, καθώς οι Πειραιώτες έμειναν με άδεια χέρια, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι. Ωστόσο, για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό η χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, αφού συνολικά κατέκτησε 27 τίτλους.

Αυτό είναι κάτι για το οποίο καμάρωσε μέσω Facebook η ΠΑΕ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τα τρόπαια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και γράφοντας: «Τη χρονιά που μας πέρασε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. “σάρωσε” τους τίτλους, κατακτώντας συνολικά 27! Το 2019 ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της Ελλάδας συνεχίζει με το ίδιο πάθος!».

Αξίζει να σημειώσουμε ποιοι ακριβώς ήταν οι τίτλοι. Ο Ολυμπιακός μέσα στο 2018 κατέκτησε 18 πρωταθλήματα Ελλάδας σε: βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών, πόλο γυναικών, χάντμπολ ανδρών, μπάσκετ γυναικών, πινγκ πονγκ ανδρών, πινγκ πονγκ γυναικών, κολύμβηση ανδρών, κολύμβηση γυναικών, κολύμβηση γενική βαθμολογία, κλειστό στίβο ανδρών, ανοιχτό στίβος ανδρών, SUP (Stand Up Paddle), κολύμβηση open ανδρών, κολύμβηση γυναικών, κολύμβηση open γενικής, πυγμαχία ανδρών.

Κατέκτησε 5 κύπελλα Ελλάδας σε: πόλο ανδρών, χάντμπολ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πόλο γυναικών και μπάσκετ γυναικών.

Επίσης πανηγύρισε 2 ευρωπαϊκούς τίτλους: το Champions League στο πόλο ανδρών και το Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών.

Τέλος, κατέκτησε στο Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών και το Σούπερ Καπ στο πόλο ανδρών.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOlympiacosFC%2Fposts%2F2488312194517115&width=500
Ο Ολυμπιακός σάρωσε τους τίτλους παντού, εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ανδρών